Ομάδες, ή επιχειρήσεις;

ΝΙΚΟΣ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ Απόψεις • 18 Ιανουαρίου 2015

Εάν το Δ.Σ. της ερασιτεχνικής ΑΕΚ δεν απαλλαγεί, από το βρόχο, που της έχει περάσει στο λαιμό, και την πνίγει σιγά- σιγά, η ΠΑΕ ΑΕΚ (συμφερόντων Μελισσανίδη), αφαιρώντας της κάθε δικαίωμα στην ανάδειξη αθλητών διαφόρων Ολυμπιακών Αθλημάτων, δεν υπάρχει ζωή.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ, όσο περίεργο και αν ακούγεται στους οπαδούς της, είναι επιχείρηση, δεν είναι αθλητικό σωματείο και οι επιχειρήσεις ως γνωστό στόχο έχουν το χρήμα, συνεπώς το επαγγελματικό ποδόσφαιρο δεν «παράγει αθλητισμό», δεν είναι αυτή η δουλειά του. Άρα ο κ. Μελισσανίδης θέλει, οπωσδήποτε το οικόπεδο, για να φτιάξει γήπεδο, γιατί αλλιώς τα σχέδια του, τινάζονται στον αέρα, και να μην ξεχνάμε, ότι, η απόφαση του απερχόμενου Περιφερειάρχη, κ. Σγούρου, για τα 20 εκατομμύρια για το κτίσιμο του Γηπέδου, καθώς και το γεγονός ,ότι, η κ. Δούρου δέχτηκε τον Προϋπολογισμό του, γιατί δεν υπήρχε χρόνος για την σύνταξη νέου δεν ήταν τυχαία.

Στην πολιτική τίποτα δεν είναι τυχαίο, το οικόπεδο όμως εκ του Νόμου ανήκει στην ερασιτεχνική ΑΕΚ. Αυτό βολεύει τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, αφού το ΔΣ της ερασιτεχνικής αποτελείται από δικούς του ανθρώπους, άρα αυτός κανονίζει τις διαδικασίες. Το ζήτημα βέβαια είναι, τι θα κάνει η κ. Δούρου και ο ΣΥΡΙΖΑ; Θα κρατήσουν την υπόσχεση τους, ότι, δεν θα δοθεί δημόσιο χρήμα σε ΠΑΕ;

Πάντως, είναι μοναδική ευκαιρία, εάν οι άνθρωποι της ερασιτεχνικής ΑΕΚ, αυτής της ιστορικής ομάδας, μπορούσαν να ξεπεράσουν τις οποιεσδήποτε αντιρρήσεις τους, και συνεργάζονταν με το Δήμο για τη δημιουργία ενός ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ, που να καλύπτει ένα μεγάλο μέρος των Ολυμπιακών Αθλημάτων, θα ήταν ότι καλύτερο, όχι μόνο για το Δήμο, αλλά για όλη την γύρω περιοχή. Χιλιάδες παιδιά, σε καθημερινή βάση, θα έρχονταν σε επαφή, με τον Αθλητισμό και τον Πολιτισμό, και να μην ξεχνάμε ποτέ, το έγκλημα που έγινε με το Στάδιο Καραϊσκάκη, και τις χιλιάδες παιδιά, που σταμάτησαν να αθλούνται. Είναι ντροπή να στερούμε από τα παιδιά μας το παιχνίδι και την άθληση, και να χαρίζουμε τους χώρους, στους επιχειρηματίες.

Διαφήμιση

Τα σχόλια δεν είναι διαθέσιμα

Άποστολή άρθρου μέσο Email