Πολιτική

Αρχι-«άριστος» πρωθυπουργός χωρίς τσίπα ρίχνει την ευθύνη στους σεισμόπληκτους!

«Θα στεγαστείτε κανονικά και θα ξαναφτιάξουμε την πόλη από την αρχή. Σωστά αυτή τη φορά, όμως, ε»;, είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με ύφος, σε σεισμόπληκτους στην Κρήτη, εκνευρισμένος από τις διαμαρτυρίες.

Eίναι από αυτές τις στιγμές του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, που τις βλέπεις, τις ακούς και αδυνατείς να τις πιστέψεις. Ψάχνεις να δεις μήπως τα βίντεο είναι «πειραγμένα». 

Κι όμως, στο βίντεο που θα δείτε παρακάτω είναι ο πρωθυπουργός της χώρας που πήγε σε μια περιοχή που επλήγη από μεγάλο σεισμό.

Στο βίντεο είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης που δεν αντέχει ούτε τη στοιχειώδη κριτική των κατοίκων της Κρήτης και τους κουνάει το δάχτυλο.

Στο βίντεο είναι ο αρχι-άριστος είπε, χωρίς τσίπα, απαντώντας στα παράπονα σεισμόπληκτων:  «Θα στεγαστείτε κανονικά και θα ξαναφτιάξουμε την πόλη από την αρχή. Σωστά αυτή τη φορά, όμως, ε;»

Το ύφος του Μητσοτάκη θα το δείτε στο βίντεο, την ώρα που απομακρύνεται και κάτοικος ακούγεται να λέει: Α πάλι η ευθύνη σε εμάς! Πάλι η ευθύνη στην κόσμο», φώναζε η κάτοικος, βλέποντας τον πρωθυπουργό και τη συνοδεία του να απομακρύνεται… 

 

***

(Επισκέψεις: 3.991 φορές, όπου 3 ημερήσιες)

Σχετικά Άρθρα

Ημεροδρόμος

Ημεροδρόμος

Send this to a friend