Πολιτισμός

5 διπλές προσκλήσεις για τη μουσική παράσταση του Παναγιώτη Μάργαρη «6 Σάββατα στο Χυτήριο»

20/11/2021: Η κλήρωση του «Ημεροδρόμου» για τις προσκλήσεις ολοκληρώθηκε. Έχουν ενημερωθεί μέσω μέιλ οι νικητές κι έχουν λάβει τις σχετικές πληροφορίες για να παρακολουθήσουν την παράσταση. Σας ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή σας. 

***

Πέντε διπλές προσκλήσεις για τη μουσική παράσταση του σπουδαίου κιθαρίστα και συνθέτη Παναγιώτη Μάργαρη με τίτλο «6 Σάββατα στο Χυτήριο», το Σάββατο 20 Νοεμβρίου, προσφέρει στους αναγνώστες του ο «Ημεροδρόμος».  

Ο τρόπος συμμετοχής στην κλήρωση για τις 5 διπλές προσκλήσεις είναι ο εξής:

Στέλνετε e mail στο diagwnismoi.imerodromos@gmail.com, με το ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ σας (και τη σημείωση «Παναγιώτης Μάργαρης- «6 Σάββατα στο Χυτήριο») μέχρι το Σάββατο 20 Νοεμβρίου στις 11 π.μ 

Στους τυχερούς της κλήρωσης θα αποσταλεί e-mail – ενημέρωση, στην ηλεκτρονική τους διεύθυνση, μέχρι τις 12 το μεσημέρι του Σαββάτου, με τις σχετικές αναλυτικές πληροφορίες για την παραλαβή των προσκλήσεων και την ώρα προσέλευσης. 

Διαβάστε παρακάτω αναλυτικές πληροφορίες για τη μουσική παράσταση, όπως και για τα υγειονομικά μέτρα λειτουργίας του χώρου:

Παναγιώτης Μάργαρης “6 Σάββατα στο Χυτήριο” (13 Νοεμβρίου – 18 Δεκεμβρίου, Ώρα έναρξης: 23.00).

Ξεκινώντας τη χειμερινή του περιοδεία, ο Παναγιώτης Μάργαρης επιλέγει ως αφετηρία την ιστορική και αισθαντική σκηνή του Χυτηρίου. Έξι Σάββατα, έξι μοναδικές μουσικές παραστάσεις του βραβευμένου κλασικού κιθαρίστα και συνθέτη, ο οποίος θα παρουσιάσει κομμάτια από την πλούσια προσωπική του δισκογραφία.

Διασκευές του σε ιστορικά ροκ τραγούδια, σε υπέροχα soundtracks και σε τραγούδια μεγάλων Eλλήνων συνθετών, θα ενωθούν με δικές του συνθέσεις που θα συμπεριληφθούν στο νέο του άλμπουμ “Seconds”. Το άλμπουμ αναμένεται να κυκλοφορήσει την άνοιξη του 2022.

Κατά την είσοδο στο χώρο του θεάτρου, είναι απαραίτητη η επίδειξη Rapid test ή πιστοποιητικού εμβολιασμού – νόσησης σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις

Γεν. Είσοδος 15€
Ειδική τιμή: 12€ για ανέργους, ΑΜΕΑ, φοιτητές
Ώρα έναρξης: 23.00
Θέατρο Χυτήριο: Ιερά Οδός 44,Γκάζι
Τηλέφωνο κρατήσεων Θέατρο Χυτήριο: 21 0341 2313
Προπώληση εισιτηρίων:
TICKET SERVICES
– εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39, Στοά Πεσμαζόγλου
– τηλεφωνικά: 2107234567
– online: www.ticketservices.gr

(Επισκέψεις: 75 φορές, όπου 1 ημερήσιες)

Σχετικά Άρθρα

Ημεροδρόμος

Ημεροδρόμος

Send this to a friend