Just in

Όλα τα νέα
Imerodromos logo
 

Συγκλονιστική παρέμβαση από τη Γάζα – «Έχουμε την πίστη ότι θα νικήσουμε, γιατί υπερασπιζόμαστε τα εδάφη μας»

Συγκλονιστικές εικόνες μετέφερε ο Νάφεδ Γνεμ, Παλαιστίνιος δημοσιογράφος που βρίσκεται στη Λωρίδα της Γάζας, ο οποίος μίλησε στην εκδήλωση – συζήτηση που διοργανώνουν στην..

Συγκλονιστικές εικόνες μετέφερε ο Νάφεδ ΓνεμΠαλαιστίνιος δημοσιογράφος που βρίσκεται στη Λωρίδα της Γάζας, ο οποίος μίλησε στην εκδήλωση – συζήτηση που διοργανώνουν στην ΕΣΗΕΑ εργαζόμενοι στα ΜΜΕ, με θέμα «Οι εργαζόμενοι στα ΜΜΕ ενάντια στα fake news του Ισραήλ και των συμμάχων του. Μαθαίνουμε την αλήθεια από την πηγή». 

Τα λόγια του γροθιά στο στομάχι…

Έκανε λόγο για «πτώματα διαμελισμένα και άταφα», για «ισοπεδωμένα κτίρια», για «εκατοντάδες χιλιάδες πρόσφυγες λόγω των βομβαρδισμών». Υποφέρουν από την έλλειψη ρεύματος, νερού, αλλά και τροφίμων, καθώς δεν υπάρχει ούτε καν ψωμί. «Ο κόσμος πεινάει» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ο Νάφεδ Γνεμ είπε ότι οι νεκροί είναι περίπου 15.000, κυρίως παιδιά και γυναίκες και πάνω από 35.000 τραυματίες και πρόσθεσε ότι υπάρχουν αγνοούμενοι κάτω από τα χαλάσματα που δεν μπορεί κανείς να τους βγάλει και θεωρούνται νεκροί.

Αναφέρθηκε στα εγκλήματα του Ισραήλ κατά του παλαιστινιακού λαού, σημειώνοντας ότι πρόκειται για οργανωμένη τρομοκρατία, τόσο στη Γάζα, όσο και στη Δυτική Όχθη. «Το Ισραήλ θέλει να μας διώξει από τη Γάζα» επεσήμανε χαρακτηριστικά, τονίζοντας ότι παρά τα εγκλήματα του Ισραήλ «ο λαός μας δεν θα εγκαταλείψει τις εστίες του». «Έχουμε την πίστη ότι θα νικήσουμε» τόνισε, γιατί «υπερασπιζόμαστε τα εδάφη μας».

«Θέλουμε να αποτινάξουμε την κατοχή και χρειαζόμαστε την αλληλεγγύη σας. Θέλουμε την βοήθεια των λαών στον αγώνα μας!», τόνισε.

Αναφέρθηκε στην ψεύτικη και άδικη προπαγάνδα σε βάρος του παλαιστινιακού λαού, τονίζοντας την ανάγκη έντασης της προσπάθειας να αποκαλύπτουμε τα ψεύδη τους. Από 902.gr 

Σχετικά θέματα

Απόψεις