Just in

Όλα τα νέα
Imerodromos logo
 

Στο σημείο της δολοφονίας παίχτες της ΑΕΚ

Τη συντριβή της για τον χαμό του 29χρονου Μιχάλη εκφράζει σε ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ΑΕΚ, καταγγέλλοντας ότι «τον σκότωσαν επαγγελματίες δολοφόνοι, οργανωμένοι..

Τη συντριβή της για τον χαμό του 29χρονου Μιχάλη εκφράζει σε ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ΑΕΚ, καταγγέλλοντας ότι «τον σκότωσαν επαγγελματίες δολοφόνοι, οργανωμένοι εγκληματίες που διέσχισαν τη χώρα κι έφτασαν στη Νέα Φιλαδέλφεια από το Ζάγκρεμπ. Για να ενωθούν εδώ με Ελληνες εγκληματίες συνεργούς τους, με μοναδικό σκοπό να σκοτώσουν».

«Οι εγκληματίες που δολοφόνησαν τον Μιχάλη πρέπει άμεσα να εντοπιστούν και να πληρώσουν ακριβά το τίμημα της βαρβαρότητας τους. Φυσικοί αυτουργοί και συνεργοί τους, Κροάτες και Ελληνες», συνεχίζει η ΠΑΕ ΑΕΚ και προσθέτει ότι «όσα συνέβησαν τα είχαμε προβλέψει και είχαμε θέσει όλες τις σχετικές πληροφορίες μας, ακόμη και βιντεοληπτικό υλικό, ώρες πριν, υπόψιν των αρμόδιων αρχών».

Παράλληλα, απέναντι στην προσπάθεια που έγινε να εμφανιστούν τα επεισόδια ως «ραντεβού θανάτου» μεταξύ οπαδών, ο υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου της ΠΑΕ ΑΕΚ Τάσος Τσατάλης σε ανάρτησή του κατήγγειλε «προσπάθεια παραπλάνησης και δημιουργίας μιας εικόνα ανύπαρκτης», τονίζοντας ότι δεν υπήρξε «κανένα ραντεβού οπαδών, παρά μόνο αυτό των Κροατών και των Ελλήνων συνεργών τους».

Στο μεταξύ, αντιπροσωπεία παικτών και διοικούντων της ΑΕΚ επισκέφτηκε το απόγευμα  το σημείο της δολοφονίας, αποτίνοντας φόρο τιμής στον δολοφονημένο Μιχάλη. Το απόγευμα επισκέφτηκαν και το νοσοκομείο, όπου νοσηλεύονταν η μητέρα του καθώς και άλλοι τραυματισμένοι οπαδοί.

Με μηνύματά τους πολλές ακόμα ΠΑΕ και ΚΑΕ (Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Αρης κ.ά.) εξέφρασαν τα συλλυπητήριά τους για τη δολοφονία του 29χρονου και επιδόθηκαν σε ευχολόγια να πάψουν αυτού του είδους τα περιστατικά, ενώ κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στο ΟΑΚΑ, πριν την έναρξη του χθεσινού αγώνα Ελλάδας – Σερβίας στο πλαίσιο του τουρνουά «Ακρόπολις».

Ανακοίνωση για το θέμα εξέδωσε και η UEFA. Υποκριτικά εξέφρασε τη λύπη της και στη συνέχεια, σαν να μη συνέβη τίποτα, ανακοίνωσε ότι ο αγώνας Ντιναμό – ΑΕΚ στο Ζάγκρεμπ θα διεξαχθεί κανονικά στις 15 Αυγούστου και ο προγραμματισμένος για σήμερα αγώνας, στη Νέα Φιλαδέλφεια, στις 19 Αυγούστου. Aπό 902.gr 

Σχετικά θέματα

Απόψεις