Κοινωνία

3 χρόνια «Ημεροδρόμος» – Ευχαριστούμε από καρδιάς – Συνεχίζουμε!

Ήταν μια εκδήλωση που θα μείνει βαθιά χαραγμένη στη μνήμη μας.

Για τη μεγάλη αγάπη που μας χαρίστηκε. Για την αθρόα προσέλευση που μας κατέπληξε. Για την ποιότητα των ανθρώπων που βρέθηκαν στη γιορτή μας.

Ο «Ημεροδρόμος» στην επέτειο των τριών χρόνων του έλαβε το πιο σπουδαίο δώρο: Τη συμπαράσταση να συνεχίσει στο δρόμο που πορεύεται κουβαλώντας στο δισάκι του τη ζεστασιά και το «οξυγόνο» των χιλιάδων φίλων και συντρόφων απ’ όλη την Ελλάδα.

Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους τους αναγνώστες, τους φίλους, τους συντρόφους που μας τίμησαν με την παρουσία τους. Ο ζεστός λόγος, οι καίριες παρατηρήσεις, οι χρήσιμες συζητήσεις μας δίνουν τη δύναμη να προχωρήσουμε.  

Θέλουμε και από εδώ να ευχαριστήσουμε τους αγαπημένους φίλους που ομόρφυναν τη γιορτή μας:

τον Σταμάτη ΚΡΑΟΥΝΑΚΗ

 

τον Σπύρο ΓΡΑΜΜΕΝΟ

τους ΡΑΣΤ ΧΙΤΖΑΖ

τους ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΣ

τους ΛΑΪΚΟΥΣ 1,90

 

τον Χριστόφορο ΖΑΡΑΛΙΚΟ

***

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Βασίλη Γραμμέλη και τις εκδόσεις ΚΨΜ για την αμέριστη βοήθεια και την προσφορά της ειδικής έκδοσης του «Ημεροδρόμου». 

Ευχαριστούμε, επίσης, το POLIS ART CAFÉ και τους υπέροχους ανθρώπους του για τη φιλοξενία της εκδήλωσης.

***

Βαδίζουμε, πια, στον τέταρτο χρόνο ζωής μας. Όταν πρωτοσυναντηθήκαμε συστηθήκαμε έτσι: 

«…Η εποχή μας συνηγορεί στην ανάλυση του Μπρεχτ ότι για να ειπωθεί η αλήθεια πρέπει να υπερνικηθούν 5 δυσκολίες: Πρέπει κανείς να διαθέτει το θάρρος να γράφει την αλήθεια παρόλο που την καταπνίγουν. Να διαθέτει την οξυδέρκεια να την εντοπίσει  παρόλο που τη σκεπάζουν. Την τέχνη να την κάνει ένα εύχρηστο «όπλο». Την ευθυκρισία να την απευθύνει σε εκείνους που στα χέρια τους η αλήθεια θ’ αποκτήσει δύναμη. Την ευφυΐα να τη διαδώσει ανάμεσά τους».

Ο «Ημεροδρόμος»– είμαστε σίγουροι πλέον – πως με τη δική σας αρωγή θα ανταπεξέλθει στην ευθύνη της αναμέτρησης του με αυτές τις δυσκολίες. 

(Επισκέψεις: 71 φορές, όπου 1 ημερήσιες)

Σχετικά Άρθρα

Ημεροδρόμος

Ημεροδρόμος

Send this to a friend