Τα «για πρώτη φορά αριστερά»… χημικά!

ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ Κοινωνία • 15 Ιουλίου 2015

Mε την πολύτιμη συνδρομή των, σε διατεταγμένη υπηρεσία, «κουκουλοφόρων», οι αστυνομικές δυνάμεις για «πρώτη φορά αριστερά» επιτέθηκαν εναντίον των διαδηλωτών, που διαδήλωναν κατά του νέου μνημονίου, στο Σύνταγμα.

Ήταν η πρώτη αστυνομική επίθεση εναντίον διαδηλωτών με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ και με επικεφαλής του υπουργείου Δημόσιας Τάξης τον κ. Πανούση. Και, ασφαλώς, δεν είναι τυχαίο ότι επιλέγεται η σημερινή μέρα για την πρώτη αυτή επίδειξη πυγμής.

Ένα μνημόνιο, σαν αυτό που ετοιμάζει η κυβέρνηση θα συναντήσει μοιραία τη λαϊκή αντίσταση. Μια αντίσταση που αντιμετωπίζεται εν τη γενέσει της κατ΄ αυτό τον τρόπο.

Η κυβέρνηση, με τη σημερινή επίθεση κατά των διαδηλωτών, στέλνει και ένα μήνυμα στους «θεσμούς» που απαίτησαν από τον κ. Τσίπρα, στην πρόσφατη Σύνοδο Κορυφής, «αξιοπιστία»…

Χθες το απόγευμα συγκέντρωση στην Ομόνοια και κατόπιν πορεία προς το Σύνταγμα πραγματοποίησε το ΠΑΜΕ ενώ Σύνταγμα είχαν καλέσει σε συγκεντρώσεις η ΑΔΕΔΥ και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ. 

 

Ετικέττες: , ,

kapsimi

kapsimi

kapsimi

2 Σχόλια - "Τα «για πρώτη φορά αριστερά»… χημικά!"

  1. Ο/Η GP λέει:

    Πρώτη φορά που οι γνωστοί κουκουλοφόροι ξεκίνησαν τα επεισόδια, τυχαία, πολύ νωρίς, μόλις έφτασε το ΠΑΜΕ στο Σύνταγμα. Πρώτη φορά οι «αριστερές» δυνάμεις καταστολής κυνήγησαν το κόσμο μέχρι την Πάντειο. Ευτυχώς που η πείρα των διαδηλωτών του ΠΑΜΕ, χωρίς πανικό, με παλμό, αγωνιστικά και συντονισμένα κατάφεραν να αποκρούσουν ακόμα και τις προκλήσεις των γνωστών εργαζόμενων κουκουλοφόρων που προσπαθούσαν να μπουν στο σώμα της πορείας. Μετά το Χουντικό ξύλο, το Σοσιαλιστικό ξύλο, το Δεξιό ξύλο, το Ακροδεξιό ξύλο γευτήκαμε και το Αριστερό ξύλο.

  2. Ο/Η KOK λέει:

    Πρωτη φορα φασιστερα δακρυγονα.Ο συριζα εδειξε ποιο ειναι.Αραγε το πηραν χαμπαρι ολοι η θα συνεχισουν οι αντικομουνιστες του συριζα να βριζουν τους κομουνιστες;

Άποστολή άρθρου μέσο Email