Βιντεοθήκη Κοινωνία Πολιτική

Ζωγράφου: Πλημμύρισαν με λύματα αποχέτευσης το 3ο Δημοτικό και το 1ο Γυμνάσιο!

Με επικίνδυνα λύματα πλημμύρισαν χθες ο αύλιος χώρος της αίθουσας εκδηλώσεων του 3ου Δημοτικού και το προαύλιο του 1ου Γυμνασίου Ζωγράφου, εξαιτίας προβλήματος στην αποχέτευση.

Την απαράδεκτη στάση του δήμου που μέχρι τώρα δεν έχει κάνει τίποτα καταγγέλλει η «Λαϊκή Συσπείρωση» Ζωγράφου, καθώς ενώ ήταν γνωστό το πρόβλημα από το καλοκαίρι «η δημοτική αρχή και δεν πήρε κανένα μέτρο για να το αντιμετωπίσει. 

Οι όποιες εργασίες έχουν γίνει ως τώρα πραγματοποιήθηκαν με πρωτοβουλία του σχολείου που  απευθύνθηκε σε ιδιώτες, ενώ είχε ενημερωθεί ο δήμος από την πρώτη στιγμή. Χθες, το πρωί οι μαθητές οι καθηγητές και οι καθαρίστριες των σχολείων βλέποντας αυτή την κατάσταση ενημέρωσαν απευθείας το δήμο, ο οποίος δεν έχει προβεί σε καμία ενέργεια μέχρι και τώρα.  

Η “Λαϊκή Συσπείρωση” απαιτεί να εκκενωθούν άμεσα τα σχολεία. Να απολυμανθεί άμεσα και με ευθύνη του δήμου, να παρθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την υγιεινή και ασφάλεια της σχολικής κοινότητας. Με ευθύνη του δήμου να διορθωθεί άμεσα η βλάβη στο δίκτυο αποχέτευσης». 

Πηγή: 902.gr

(Επισκέψεις: 160 φορές, όπου 1 ημερήσιες)

Σχετικά Άρθρα

Ημεροδρόμος

Ημεροδρόμος

Send this to a friend