Πολιτισμός

«Viva Comedia»: Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος στον κινηματογράφο Τριανόν

«Viva Comedia»: Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος στον open air κινηματογράφο Τριανόν για τις Τετάρτες του Ιουνίου ( 5, 12, 19 και 26).  Έναρξη: 22:00 – Διάρκεια: 90’.

Ο θερινός κινηματογράφος Τριανόν ανοίγει και φέτος την οροφή του και υποδέχεται τις Τετάρτες του Ιουνίου τον Χριστόφορο Ζαραλίκο, ο οποίος μας προ(σ)καλεί στις ερχόμενες εκλογές να ψηφίσουμε Κωμωδία! Στη χώρα της πλάκας η κωμωδία είναι κίνημα και το σύνθημά μας ένα: Viva Comedia!

Ο αστείρευτος stand-up comedian, καυστικός και απρόβλεπτος όπως πάντα, στην  παράσταση «Viva Comedia» βάζει στο στόχαστρό του τα κοινωνικοπολιτικά δρώμενα της χώρας και όχι μόνο. Με διάθεση πάντα να σατιρίζει τη φαιδρή πλευρά της καθημερινότητας και ανατρεπτικό χιούμορ, δε θα αφήσει τίποτα ασχολίαστο!

Ο ίδιος ο Χριστόφορος Ζαραλίκος δηλώνει:

Στη χώρα που ο Τσίπρας είν´ αριστερός, ο Μητσοτάκης αυτοδημιούργητος, το Άδωνι φιλελεύθερο, ο Καμμένος σοβαρός, ο Πολάκης μάγκας, οι μητροπολίτες αποδομούν τον Χόκινγκ και την ύπαρξη του σύμπαντος κι ο Κόκκαλης είναι γιος του παππού του, εγώ δεν χρειάζεται να γράφω κείμενα. Η γνωστή αυτορρύθμιση της σάτιρας.

 

Ηχοληψία: Άρης Πρόδρομος

ΤΡΙΑΝΟΝ: Κοδριγκτώνος 21 & Πατησίων 101 (Μετρό Βικτώρια) – Tηλ.: +30 210 8215469.

Εισιτήρια: Γενική είσοδος: 10€, Φοιτητικό, Ανέργων, ΑμεΑ (και ένας/μία συνοδός): 8€
Προπώληση στο ταμείο του Τριανόν και στο viva.gr 

Fb event: facebook.com/events– http://www.trianon.gr  – www.facebook/cinetrianon.com-Site: https://zaralikos.gr/ FB: https://www.facebook.com/Christoforos.Zaralikos/ Youtube: https://www.youtube.com/user/zaraleaksTV -Twitterhttps://twitter.com/zaralikos

(Επισκέψεις: 197 φορές, όπου 1 ημερήσιες)

Σχετικά Άρθρα

Ημεροδρόμος

Ημεροδρόμος

Send this to a friend