Διεθνή

Βενεζουέλα: Θα ενέκρινε επέμβαση των ΗΠΑ η «μαριονέτα» τους!

  Η μαριονέτα των ΗΠΑ στη Βενεζουέλα, ο Χουάν Γκουαϊδό, άφησε να εννοηθεί κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε στο Γαλλικό Πρακτορείο, χθες Παρασκευή, ότι είναι διατεθειμένος να εγκρίνει (!) μια στρατιωτική επέμβαση των ΗΠΑ! 

   Συγκεκριμένα, όταν ρωτήθηκε εάν θα δίσταζε να εγκρίνει μια στρατιωτική επέμβαση των ΗΠΑ, ο Γκουαϊδό απάντησε: «Θα κάνουμε ό,τι είναι απαραίτητο, ό,τι πρέπει να κάνουμε για να σώσουμε ανθρώπινες ζωές, για να σταματήσουν να πεθαίνουν παιδιά».  «Θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν. Αυτό είναι ένα ζήτημα που προφανώς προκαλεί μεγάλη πολεμική, αλλά κάνοντας χρήση της εθνικής μας κυριαρχίας, ασκώντας τα προνόμιά μας, θα κάνουμε αυτό που είναι απαραίτητο», υποστήριξε ο Γκουαϊδό. «Θα κάνουμε όλα όσα χρειάζεται να κάνουμε με τρόπο κυρίαρχο, αυτόνομο, ώστε να σταματήσει η αρπαγή» της εξουσίας από τον Νικολάς Μαδούρο, επέμεινε ο Γκουαϊδό.

   Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, που «αναγνώρισε» αμέσως τον  Γκουαϊδό επανέλαβε την Κυριακή ότι η στρατιωτική επέμβαση των ΗΠΑ στη Βενεζουέλα παραμένει μια «επιλογή».

Mε πληροφορίες ΑΠΕ – ΜΠΕ

(Επισκέψεις: 836 φορές, όπου 1 ημερήσιες)

Σχετικά Άρθρα

Ημεροδρόμος

Ημεροδρόμος

Send this to a friend