Πολιτισμός

Τσολιάς εν δε Τσόλια Μπαντ – BLACK SATURDAY στο «Κρεμλίνο»: 1+1 ΘΕΑΤΗΣ ΔΩΡΟ!

BLACK SATURDAY ΣΤΟ ΚΡΕΜΛΙΝΟ – SALES 50% – 1+1 ΘΕΑΤΗΣ ΔΩΡΟ! ΜΕ ΕΝΑΝ ΦΕΡΝΕΙΣ ΔΩΡΟ ΑΛΛΟΝ ΕΝΑΝ! ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ! ΚΑΙ ΦΘΗΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ!

Αυτό το Σάββατο ο Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης σας καλωσορίζει στην παράσταση «Καθαρή Εξόδιος – Κάθε βράδυ με άλλη» σε μια ειδική βραδιά. Τσολιάς εν δε Τσόλια Μπαντ με καλεσμένη την Ανδριάννα Μπάμπαλη.

«Η Καθαρή Εξόδιος είναι μια παράσταση για όσο το δυνατόν περισσότερους θεατές. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο ζήτησα από την μπάντα, από το γραφείο παραγωγής Prospero και από το Κρεμλίνο, όπου με χαρά όλοι δέχτηκαν, να αφιερώσουμε μια βραδιά σε όσους μέχρι σήμερα δεν μπόρεσαν να έρθουν στην παράσταση.

Αυτό το Σάββατο λοιπόν, 8 Δεκέμβρη, σας περιμένουμε στην Καθαρή Εξόδιο στο Κρεμλίνο χωρίς κάρτα ανέργου, χωρίς φοιτητικό πάσο, χωρίς ταυτότητα. Φέρτε μαζί σας μόνο έναν φίλο χωρίς πορτοφόλι.

Ο πολιτισμός δεν σταματάει και δε θα αφήσουμε κανέναν να τον σταματήσει. Όσα μνημόνια και αν έρθουν, όσα αβάσταχτα μέτρα κι αν επιβάλλουν, όσους μισθούς και αν κόψουν, όσο ψηλά κι αν φτάσουν τη φορολογία.

Όσο κι αν θέλουν να μας γονατίσουν και να μας διαιρέσουν, η δημιουργία, η ενότητα και αλληλεγγύη θα είναι πάντα τα όπλα μας.»

Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης

Η προσφορά ισχύει για όλες τις θέσεις καθημένων και όρθιων. Κάντε έγκαιρα τις κρατήσεις σας στο viva.gr. Κρεμλίνο: 2104100010

(Επισκέψεις: 307 φορές, όπου 1 ημερήσιες)

Σχετικά Άρθρα

Ημεροδρόμος

Ημεροδρόμος

Send this to a friend