Just in

Όλα τα νέα
Imerodromos logo
 

Το ΚΚΕ καταδικάζει τις εμπρηστικές επιθέσεις σε αυτοκίνητα και κατοικίες στελεχών της ΝΔ, που με απαράδεκτο τρόπο αξιοποιεί η κυβέρνηση

Σε ανακοίνωση για τις εμπρηστικές επιθέσεις κατά στελεχών της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ αναφέρει τα εξής:..

Πρόσθεσε τον Ημεροδρόμο στην Google

Σε ανακοίνωση για τις εμπρηστικές επιθέσεις κατά στελεχών της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ αναφέρει τα εξής:

«Το ΚΚΕ καταδικάζει τις εμπρηστικές επιθέσεις στη Θεσσαλονίκη σε αυτοκίνητα και κατοικίες στελεχών της ΝΔ, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό πέντε ανθρώπων και με μεγάλους κινδύνους για την υγεία και τη ζωή πολλών περισσότερων. Πρόκειται για εγκληματικές ενέργειες, τις οποίες με απαράδεκτο τρόπο αξιοποιεί η κυβέρνηση για την ένταση της καταστολής και τη συκοφάντηση των αγώνων του λαού, όπως επιβεβαιώνεται και από τις σημερινές τοποθετήσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου».

Σχετικά θέματα

Post
Filter