Just in

Όλα τα νέα
Imerodromos logo
 

Το Εργατικό Κέντρο Τρικάλων επανειλημμένα ζητούσε να ληφθούν μέτρα προστασίας στα εργοστάσια της περιοχής

«Επανειλημμένα έχει “μαλλιάσει η γλώσσα μας” σαν Εργατικό Κέντρο Τρικάλων να επισημαίνουμε τα μέτρα που πρέπει να παρθούν για την..

Πρόσθεσε τον Ημεροδρόμο στην Google

«Επανειλημμένα έχει “μαλλιάσει η γλώσσα μας” σαν Εργατικό Κέντρο Τρικάλων να επισημαίνουμε τα μέτρα που πρέπει να παρθούν για την υγιεινή και ασφάλεια συνολικότερα στις επιχειρήσεις και στα εργοστάσια της περιοχής μας», τόνισε ο Δημήτρης Αρμάγος, πρόεδρος του ΕΚ Τρικάλων μετά την μεγάλη έκρηξη και πυρκαγιά που έγινε τα ξημερώματα σε εργοστάσιο μπισκότων στα Τρίκαλα.

Σημείωσε επίσης ότι αντιπροσωπεία του Εργατικού Κέντρου Τρικάλων, μαζί με το τμήμα υγιεινής και ασφάλεια του ΕΚΤ είχε επισκεφτεί το συγκεκριμένο εργοστάσιο το καλοκαίρι για τα ζητήματα μέτρων προστασίας υγιεινής και ασφάλειας.

Επισημαίνεται ότι από την πρώτη στιγμή κλιμάκια του ΕΚ Τρικάλων βρίσκονται στο σημείο της πυρκαγιάς και στο νοσοκομείο Τρικάλων, στο πλευρό των τραυματιών εργαζομένων.

Post
Filter