Πολιτική

Στους ΑΝΕΛ προσχωρεί ο Αριστείδης Φωκάς

Άνοιξε η περίοδος των μετεγγραφών βουλευτών. «Ανεξάρτητοι» ή ενταγμένοι αναμένεται να αλλάξουν κομματικά στρατόπεδα ειδικά όσα πλησιάζουμε προς τις κάλπες. 

Σε αυτό το πλαίσιο στους Ανεξάρτητους Έλληνες προσχωρεί ο ανεξάρτητος βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης Αριστείδης Φωκάς, όπως ανακοινώθηκε το πρωί της Τρίτης από τον ίδιο τον πρόεδρο του κόμματος Πάνο Καμμένο.

Ο πρώην …συνοδοιπόρος του Τσίπρα, αφού διέγραψε μέσω twitter δύο βουλευτές του κόμματος του και υπουργικά στελέχη (Κουντουρά, Κόκκαλη) της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ πλέον ξεκίνησε τις προσπάθειες «ενίσχυσης» της ΚΟ…

«Καλωσορίζω τον κ. Φωκά στους ΑΝΕΛ. Ήταν πάντα συνεπής στις αρχές του», δήλωσε από το περιστύλιο της Βουλής ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος.

Ο Αρ. Φωκάς δήλωσε πως αποδέχεται το κάλεσμα του Καμμένου και εντάσσεται στους ΑΝΕΛ.

Τον περασμένο Σεπτέμβριο, ο βουλευτής Αριστείδης Φωκάς είχε ανακοινώσει την αποχώρησή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Ένωσης Κεντρώων.

Ο Φωκάς είχε αποστείλει επιστολή ανεξαρτητοποίησης στον Πρόεδρο της Βουλής, στην οποία περιέγραφε ως λόγους για την απόφασή του, την έλλειψη στρατηγικής κατεύθυνσης και την έλλειψη θάρρους για την αντιμετώπιση των παθογενειών.

(Επισκέψεις: 563 φορές, όπου 1 ημερήσιες)

Σχετικά Άρθρα

Ημεροδρόμος

Ημεροδρόμος

Send this to a friend