Ξέρω τα μέλη της «συμμορίας με το πυρωμένο σίδερο»!

ΟΝΟΥΦΡΙΟΣ ΣΚΩΠΤΗΣ ΟΝΟΥΦΡΙΟΣ ΣΚΩΠΤΗΣ Απόψεις • 4 Δεκεμβρίου 2014

 

Η Αστυνομία προσανατολίζεται σε «σκληρούς Βαλκάνιους ή Γεωργιανούς κακοποιούς».

Τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης κάνουν λόγο για άτομα με «σαδιστικά ένστικτα».

Τα βόρεια προάστια τρέμουν την εισβολή των ληστών οι οποίοι βασανίζουν τους ενοίκους των κατοικιών στις οποίες έχουν εισβάλει. Τους βασανίζουν – προκειμένου να μαρτυρήσουν που «έχουν κρυμμένα τα λεφτά» – με ένα πυρωμένο ηλεκτρικό οικιακό σίδερο.

Καίνε το δέρμα των ομήρων τους προκαλώντας δυσεπούλωτα εγκαύματα. Σταμπάρουν το πετσί των ανθρώπων, όπως έκαναν παλιά οι γελαδάρηδες του Τέξας. Όταν με την πυρακτωμένη σιδερένια σφραγίδα τους μαρκάριζαν τα ζώα τους με το όνομα της φάρμας τους.

Οι φωτογραφίες που έχω στην κατοχή μου αποδεικνύουν πως οι δράστες είναι άτομα με πολιτική ταυτότητα. Ακροδεξιά, ναζιστική, αλλά ταυτότητα. Είναι πια ισότιμοι εταίροι μας μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Κινούνται πλέον με άνεση στους διαδρόμους των Βρυξελλών.

Όμως οι ανεξίτηλες «σφραγίδες» που χάραξαν πάνω στα κορμιά των αιχμαλώτων αυτονομιστών που έπιαναν στην Ανατολική Ουκρανία το περασμένο φθινόπωρο, μαρτυρούν ποιοι είναι τα μέλη της «συμμορίας με το πυρωμένο σίδερο».

1.

 

 

Το καυτό σίδερο είχε το σχήμα της χιτλερικής σβάστικας και αυτοί που μαρκάρουν ανθρώπους, σα να ‘ταν γελάδια, είναι οι νεοναζί που κυβερνούν το Κίεβο.

Διαφήμιση

Τα σχόλια δεν είναι διαθέσιμα

Άποστολή άρθρου μέσο Email