Just in

Όλα τα νέα
Imerodromos logo
 

Σήμερα στο Σύνταγμα η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ με ομιλητή τον Δ. Κουτσούμπα

Έφτασε η ώρα της πλατείας Συντάγματος, η ώρα για τη μεγάλη συγκέντρωση του ΚΚΕ, η οποία με τη μαζικότητα, τη..

Έφτασε η ώρα της πλατείας Συντάγματος, η ώρα για τη μεγάλη συγκέντρωση του ΚΚΕ, η οποία με τη μαζικότητα, τη μαχητικότητα και τον παλμό της μπορεί να εκπέμψει από το κέντρο της Αθήνας σε όλη την Ελλάδα δυνατό μήνυμα αισιοδοξίας, ενίσχυσης του Κόμματος, πανστρατιάς μέχρι και την τελευταία στιγμή. Στις 8 μ.μ., θα μιλήσει ο ΓΓ της ΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.

Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται το κάλεσμα των Οργανώσεων του Κόμματος και της ΚΝΕ στην Αττική ώστε να μη λείψει κανείς και καμία από το απογευματινό ραντεβού, να δώσουν το αγωνιστικό «παρών» χιλιάδες λαού, εργαζομένων, βιοπαλαιστών και νεολαίας.

 
Από περιοδεία του ΚΚΕ στο ΕΚΠΑ
 
 

Όλες τις προηγούμενες μέρες αλλά και σήμερα ξεδιπλώνεται ένα πλούσιο πρόγραμμα περιοδειών, εξορμήσεων, συνολικά πολιτικού ανοίγματος σε όλο το λεκανοπέδιο. Με το ψηφοδέλτιο και τα υλικά της συγκέντρωσης στο χέρι, μέλη του Κόμματος και της ΚΝΕ, φίλοι και οπαδοί, υποψήφιοι ευρωβουλευτές «οργώνουν» χώρους δουλειάς, εργοστάσια και γιαπιά, αμαξοστάσια των ΜΜΜ, δομές Υγείας και Εκπαίδευσης, πολυκαταστήματα και εμπορικούς δρόμους, γειτονιές, πλατείες και κεντρικά σημεία των δήμων.

Καλούν σε μαζική συμμετοχή και αναδεικνύουν ότι τώρα είναι η ευκαιρία να ενώσουν την φωνή τους όλοι όσοι αγανακτούν από την ασφυκτική κατάσταση και θέλουν να βροντοφωνάξουν «ως εδώ». Να δυναμώσουν το ΚΚΕ με την ψήφο τους, τη μόνη ψήφο που δεν παρερμηνεύεται αλλά κατατίθεται κάθε μέρα στον αγώνα για να «κονταίνει» το μπόι όσων στηρίζουν και εφαρμόζουν την αντιλαϊκή πολιτική.

Σήμερα λοιπόν κοκκινίζει η πλατεία Συντάγματος, προπομπός ότι την Κυριακή θα κοκκινίσουν και οι κάλπες από τα χιλιάδες αγωνιστικά, μαχητικά ψηφοδέλτια του ΚΚΕ.

Οι προσυγκεντρώσεις

 
Από την επίσκεψη του Χρ. Κατσώτη στην Αθηναϊκή Ζυθοποιεία
 

Οι προσυγκεντρώσεις των Τομεακών Οργανώσεων Αττικής του ΚΚΕ έχουν οριστεί στις 7 μ.μ. στα εξής σημεία:

— Προπύλαια: ΑΕΙ, Α’ Αθήνας, Β/Δ Αττική, Μεσόγεια, Δικαιοσύνη, Επισιτισμός – Τουρισμός, Εκπαιδευτικοί, Καλλιτέχνες, Υγεία – Πρόνοια, Χρηματοοικονομικό, Εμπόριο, ΜΜΕ.

— Στύλοι Ολυμπίου Διός: Νότια, Ανατολικά, ΕΒΕ.

— Μοναστηράκι: Πειραιάς, Τηλεπικοινωνίες, Τοπική – Περιφερειακή και Κεντρική Διοίκηση.

— Παλιά Βουλή: Μέταλλο, Ενέργεια – Νερό, Φάρμακο – Χημική Βιομηχανία, Μεταποίηση, Κατασκευές, Μεταφορές, Ν/Δ Συνοικίες, Δυτικά, Β/Δ Αθήνα, Βόρεια.

Λεωφορεία για τη συγκέντρωση

 
Από περιοδεία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο
Από περιοδεία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο
 

Για τη συγκέντρωση στο Σύνταγμα θα αναχωρήσουν λεωφορεία από τις εξής περιοχές:

Άγιοι Ανάργυροι, 18.30, κεντρική πλατεία.

Ελευσίνα, 18.00, δημοτικό πάρκινγκ.

Καματερό, 18.15, στάση «Μανάρα».

Κόκκινος Μύλος, 18.15, τριγωνική πλατεία.

Μενίδι, 18.00, πλατεία Καράβου.

Ολυμπιακό Χωριό, 17.45, Κακλαμανάκη 21.

Πέραμα, 18.15, στα γραφεία του ΚΚΕ στη Λ. Ειρήνης 73 και στάση στις 18.30, τέρμα «Καραβάκια».

Χαλάνδρι, 18.15, από Cocomat.

Ωρωπός, 18.00, «Χωριάτικο», διασταύρωση Καπανδριτίου.

ΠΗΓΗ: 902.gr

Σχετικά θέματα