Just in

Όλα τα νέα
Imerodromos logo
 

Σε πανικό η κυβέρνηση! 3.000 αστυνομικοί στο δρόμο – Κλείνουν από τις 10πμ στάσεις ΜΕΤΡΟ – Απειλές σε γονείς και μαθητές

Η κυβέρνηση επιχειρεί να τρομοκρατήσει με όλους τους τρόπους, ξεκινώντας ήδη από χθες με την  ΕΛ.ΑΣ  να λέει ότι έχουν..

Πρόσθεσε τον Ημεροδρόμο στην Google

Η κυβέρνηση επιχειρεί να τρομοκρατήσει με όλους τους τρόπους, ξεκινώντας ήδη από χθες με την  ΕΛ.ΑΣ  να λέει ότι έχουν “προετοιμαστεί για τα χειρότερα”. 

Μιλώντας χθες στον ΣΚΑΪ η εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Κωνσταντία Δημογλίδου, αναφέρθηκε σε έναν «εκτεταμένο επιχειρησιακό σχεδιασμό» ακόμα και «για το χειρότερο», κάτι που επανέλαβε και σήμερα μιλώντας στο OPEN.  

Σήμερα 0 Μ. Χρυσοχοίδης έβγαλε στους δρόμους περισσότερους από  3.000 αστυνομικούς με εντολές για προληπτικούς ελέγχους και προσαγωγές, δημιουργώντας ασφυκτικό κλίμα. 

Η Στάση “Πανεπιστήμιο” του ΜΕΤΡΟ έκλεισε στις 10πμ, χωρίς να αποκλείεται να κλείσουν και άλλους σταθμούς, προκειμένου να εμποδιστεί η συμμετοχή στο μεγάλο συλλαλητήριο. 

Στη Θεσσαλονίκη σφράγισαν πέντε σταθμούς του Μετρό από τις 09:00 το πρωί  (Δημοκρατίας, Βενιζέλου, Αγίας Σοφίας, Σιντριβάνι, Πανεπιστήμιο).

Παράλληλα, κυβερνητικά στελέχη και βουλευτές έχουν πάρει σβάρνα τις τηλεοράσεις, τρομοκρατώντας, συκοφαντώντας τους αγώνες μαθητών, φοιτητών και εκπαιδευτικών και δημιουργώντας πρόσφορο κλίμα για προβοκάτσιες. Συνεπικουρούνται από τις κατάλληλες δημοσιογραφικές  ερωτήσεις… όπως “από τι ώρα οι άνθρωποι να μην κατεβαίνουν στο κέντρο;”

Την ίδια στιγμή Περιφερειακές Διευθύνσεις του Υπουργείου Παιδείας προειδοποιούν τους γονείς ότι αν αφήσουν τα παιδιά τους να κάνουν κατάληψη σε σχολείο θα κατηγορηθούν για “παραμέληση ανηλίκου”!  

Σχετικά θέματα

Post
Filter