Πολιτική

Η Σοφία Βούλτεψη… ροζ πάνθηρας

 «Μήπως παρατηρήσατε χθες τι έγινε με την ΕΥΠ; Δεν μπορεί οι μυστικοί μας πράκτορες να μπαίνουν στην Κατεχάκη από την πίσω πόρτα, για να μην τους ξέρει κανείς και στην Κουμουνδούρου από την μπροστινή. Έχετε δει στο «Από τη Ρωσία με αγάπη», τον Τζέιμς Μπόντ να επισκέπτεται τα κεντρικά γραφεία ενός κόμματος; Έχετε δει εσείς μυστικούς πράκτορες να επισκέπτονται κόμματα;».

 Αυτά είπε σε τηλεοπτική της εμφάνιση η κυβερνητική (!!!) εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη  αφήνοντας ελάχιστα ίχνη της βαθειάς της σοφίας να κυλήσουν στους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Η Σοφία 007 από τη θέση του αξιώματός της προφανώς και γνωρίζει πολλά μυστικά κάποια από τα οποία δεν μπόρεσε να κρατηθεί και τα αποκάλυψε.

  «Μιλάμε για μια Υπηρεσία που υπηρετεί τα εθνικά συμφέροντα και που ο κάθε Έλληνας δεν τολμάει να την αγγίξει και για πρώτη φορά βλέπουμε τέτοια πράγματα. Αυτά είναι απαράδεκτα. Πολύ περισσότερο, που ακούσαμε επί λέξει ότι χρειάζεται «απόλυτη διαφάνεια και κοινοβουλευτικός έλεγχος». Ρωτήστε τα μικρά παιδιά στην Ελλάδα, που βλέπουν Τζέιμς Μποντ. Αν ο Τζέιμς Μποντ λειτουργούσε με «απόλυτη διαφάνεια» και έβγαζε στο internet τις δραστηριότητές του, δεν θα ήταν Τζέιμς Μποντ. Αν το αυτονόητο δεν θέλουμε να το καταλάβουμε, σημαίνει ότι υπάρχει κρυφή ατζέντα».Και κατέληξε η… σοφή Σοφία: «.Το κάθε κόμμα έχει την ευθύνη του. Δεν χρησιμοποιεί μια νευραλγική υπηρεσία για να κάνει μικροκομματικές πιρουέτες». 

 Εμείς τώρα τι να πούμε; Δεν ξέρει ο ροζ πάνθηρας της πολιτικής μας ότι η ΕΥΠ είναι μια αναξιόπιστη υπηρεσία; Ότι τα δύο κόμματα εξουσίας – το δικό της και το ΠΑΣΟΚ—την διαίρεσαν και την έκαναν κομματικό φέουδο; Δεν έχει ακούσει για την προσφορά των υπηρεσιών της ΕΥΠ στον ιδιωτικό τομέα με πράκτορες που χρησιμοποιούν τις υποδομές της υπηρεσίες με το αζημίωτο;

Δεν γνωρίζει τους άγριους σκυλοκαβγάδες μέσα στην υπηρεσία  μεταξύ των φέουδων;  Δεν έχει υπόψη η Κλουζό του πολιτικού μας θιάσου πως στην ΕΥΠ λειτουργούν «υποκαταστήματα» διασυνδέσεων με άλλες  ξένες δυνάμεις;

Η επαφή των πρακτόρων με τον «αντεθνικώς δρώντα» κατά την προφανή της άποψη ΣΥΡΙΖΑ την πείραξε την κυρία Βούλτεψη;

(Επισκέψεις: 22 φορές, όπου 1 ημερήσιες)
Ημεροδρόμος

Ημεροδρόμος

Send this to a friend