Απόψεις

Ότι πληρώσεις, παίρνεις…

 

Κάποια στιγμή θα πρέπει τα εκατομμύρια των φιλάθλων της ΠΑΕ Ολυμπιακός, αλλά και οι χιλιάδες οπαδοί, να συνειδητοποιήσουν, ότι αυτός ο Ολυμπιακός (αν κάποιος κρίνει αντικειμενικά το τεχνικό επίπεδο, το οποίο έχει άμεση σχέση με το οικονομικό), είναι για μέχρι εδώ. Δεν μπορεί να πάει παρά πάνω.

Η Άρσεναλ, προέρχεται από μια Χώρα με πολύ υψηλό δείκτη Αθλητικής Παιδείας, και διαθέτει υψηλό επίπεδο υλικοτεχνικής υποδομής, υψηλό τεχνικό επίπεδο, άριστο ιατροφαρμακευτικό επιτελείο, και βέβαια- το κυριότερο- παίκτες υψηλού επιπέδου, αξίας 600 εκατομ. Ευρώ, μπορεί και παραπάνω! Ότι πληρώσεις παίρνεις, αυτή είναι η πραγματικότητα, αυτό είναι το επαγγελματικό ποδόσφαιρο, είτε αρέσει είτε όχι.

Καλό λοιπόν θα είναι, να μην ψάχνουμε να βρούμε αλλού τις αιτίες πχ. στον Ρομπέρτο που του έφυγε η μπάλα από τα χέρια κλπ.

Στον επαγγελματικό αθλητισμό όλα κινούνται ανάλογα με τα «λεφτά» που έχεις ρίξει στην επιχείρηση. Δεν νομίζω, ότι χρειάζονται τόσες αναλύσεις επί αναλύσεων, γιατί χάσαμε. Απλά θα ήταν παραλογισμός να προκριθεί ο Ολυμπιακός και να μείνει η Άρσεναλ, με τα τετραπλά έξοδα που έχει, απέξω. Ψυχραιμία λοιπόν, ο καθένας όπως στρώσει κοιμάται…

(Visited 6 times, 1 visits today)

Σχετικά Άρθρα

Ημεροδρόμος

Ημεροδρόμος

Send this to a friend