Just in

Όλα τα νέα
Imerodromos logo
 

Πλεύρης και Λαγός πήγαν να κάνουν κωλοτούμπα αγκαλιά και έσπασαν τα μούτρα τους

Οι εθνικοσοσιαλιστές προσπαθούν να μασκαρευτούν σε «έλληνες εθνικιστές» -- Από eksegersi.gr

 Από eksegersi.gr

Ο νεοναζιστής Κ. Πλεύρης, με το γνωστό θράσος που διακρίνει όλο αυτό το σινάφι, δήλωσε στο εφετείο της ΧΑ στις 17 Οκτώβρη, καθ’ υπαγόρευση του νεοναζιστή Λαγού, ότι είναι «έλληνας εθνικιστής» και ότι ο Λαγός έχει το δικαίωμα να αυτοπροσδιορίζεται. Πιστός δε στον γκεμπελισμό, πέταξε και το χοντροειδέστατο ψέμα ότι ο Αρειος Πάγος έχει δεχτεί πως η ιδεολογία του είναι ο «ελληνικός εθνικισμός».

Οπως αναφέραμε σε προηγούμενο δημοσίευμά μας, ο Κ. Πλεύρης δεν πάτησε το πόδι του στο δικαστήριο στις 10 και 12 Οκτώβρη, γιατί με τους ναζιστικούς χαιρετισμούς και τις συνεχείς δηλώσεις του ότι είναι ναζιστής και φασίστας εξέθεσε τον Λαγό και όλους τους νεοναζιστές χρυσαυγίτες που καταδικάστηκαν για ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης. Η απουσία του φαίνεται ότι ήταν σκόπιμη, με εντολή του Λαγού, για να καλμάρει ο θόρυβος που προκλήθηκε από τις προκλητικές δηλώσεις του και τους ακόμη πιο προκλητικούς ναζιστικούς χαιρετισμούς του. Εμφανίστηκε στις 17 Οκτώβρη, για να κάνει τη δήλωση ότι δεν είναι ναζιστής αλλά «έλληνας εθνικιστής» και ότι ο Λαγός έχει το δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού!

Προτού ξεκινήσει η συνεδρίαση του δικαστηρίου, ο Πλεύρης συνομίλησε με τον Λαγό, που προφανώς απαιτούσε να κάνει αυτή την επώδυνη δήλωση αποκήρυξης του ναζισμού, αυτός που τόσα χρόνια τώρα έχει χτίσει την εικόνα του ντούρου εθνικοσοσιαλιστή. Το ότι ο Πλεύρης έκανε αυτή τη δήλωση καθ΄ υπαγόρευση του Λαγού πιστοποιείται και από το γεγονός ότι μαζί με την αποκήρυξη του ναζισμού «θυμήθηκε» να υπενθυμίσει στο δικαστήριο ότι ο Λαγός έχει το δικαίωμα να αυτοπροσδιορίζεται. Αλλά και από το γεγονός ότι εμφανίστηκε στο δικαστήριο, έκανε αυτή τη δήλωση και μετά από λίγο αποχώρησε από την αίθουσα και δεν επέστρεψε.

Να σημειώσουμε, καταρχάς, πως όταν στις προηγούμενες συνεδριάσεις ο Κ. Πλεύρης δήλωνε ότι είναι φασίστας και ναζιστής, δεν διαχωρίστηκε από τον εντολέα του Λαγό, ούτε είπε τίποτα για το δικαίωμα του τελευταίου να αυτοπροσδιορίζεται ως «έλληνας εθνικιστής».

Για να στηρίξει την κωλοτούμπα του, ο οπαδός του Γκέμπελς Κ. Πλεύρης, απευθυνόμενος στην πρόεδρο του δικαστηρίου, είπε το χοντρό ψέμα ότι ο Αρειος Πάγος με την απόφαση 3/2010 της Ολομέλειας δέχτηκε ότι η ιδεολογία του είναι ο «ελληνικός εθνικισμός». Ιδού το σχετικό απόσπασμα απ’ αυτή την απόφαση του Αρείου Πάγου:

«Κατ’ αρχήν θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο κατηγορούμενος, κατά το αναφαίρετο δικαίωμα κάθε ατόμου να αυτοπροσδιορίζεται, δηλώνει ότι είναι “Ελλην εθνικιστής”, γιατί πιστεύει στον Ελληνικό εθνικισμό και δεν εκφράζει ξένους εθνικισμούς (όπως ο ναζισμός είναι η εκδήλωση του γερμανικού εθνικισμού και ο φασισμός εκδήλωση του ιταλικού εθνικισμού), υπό το πρίσμα δε της ιδεολογικής του αυτής τοποθέτησης πρέπει να δει ο αναγνώστης του επίμαχου βιβλίου τα διαλαμβανόμενα σ’ αυτό και ιδιαίτερα τα αναφερόμενα για το ολοκαύτωμα των Εβραίων».

Η απόφαση 3/2010 της Ολομέλειας του Αρείου Πάγου αφορά την αναίρεση υπέρ του νόμου, που είχε ασκήσει ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου κατά της απόφασης 923/2009 του Πενταμελούς Εφετείου Αθηνών, που είχε απαλλάξει τον νεοναζιστή Πλεύρη για το εθνικοσοσιαλιστικό λιβελογράφημά του κατά των Εβραίων. Ο Αρειος Πάγος, βέβαια, δεν εξέτασε και δεν αποφάνθηκε για την ιδεολογία του Κ. Πλεύρη. Απλά αναγνώρισε το δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού και κατέγραψε αυτό που ο ίδιος δήλωσε ως ιδεολογία του.

Δεν θα μπορούσε, άλλωστε, ο Αρειος Πάγος να δεχτεί ότι η ιδεολογία του Κ. Πλεύρη είναι ο «ελληνικός εθνικισμός», όταν αυτός στο βιβλίο του εξυμνούσε τον εθνικοσοσιαλισμό και τα θηριώδη εγκλήματά του και έκανε κριτική στον Χίτλερ… από τα δεξιά, ότι δεν εξόντωσε όλους τους Εβραίους! Παραθέτουμε απόσπασμα από την απόφαση, που καταγράφει μερικές από τις γεμάτες ναζιστικό μίσος βρομιές του Κ. Πλεύρη:

«“Ο Χίτλερ κατηγορήθη για κάτι που αληθώς δεν συνέβη. Αργότερα η ιστορία της ανθρωπότητος θα τον κατηγορήσει διότι ενώ ηδύνατο να απαλλάξει την Ευρώπην από τους Εβραίους, δεν το έκανε… Αγαπητοί μου κύροι Εβραίοι, εγώ δεν σας ζητώ να υποστήτε, όσα τα ιερά σας βιβλία διδάσκουν να υποστώμεν εμείς, από εσάς. Είσθε εγκληματίαι, διότι αυτό εδίδαξε η θρησκεία σας. Είσθε δολοφόνοι, διότι από παιδιά εγαλουχήθητε στο έγκλημα. Επομένως εμείς οι άλλοι δικαιούμεθα να σας αντιμετωπίσωμεν. Και θα το κάνωμεν”.

Σελ. 95: “Δυστυχώς αυτάς τας ιστορικάς αληθείας τας έχουν απαγορεύσει να διδάσκονται στα σχολεία ως αντισημιτικαί. Οι γραικύλοι, οι Εθνοπροδόται. Διότι έτσι τους διατάσσει το “πονηρόν γένος”. Οι υπεύθυνοι της παραποιήσεως της Ελληνικής ιστορίας και συνεπώς της πνευματικής τυφλώσεως του Ελληνικού Λαού πρέπει να κρεμασθούν κι αν αυτό δεν μπορέσει να το κάνει το κράτος θα ευρεθούν Ελληνες να εκτελέσουν τους προδότας”.

Σελ 986: “Τέτοιας εκτάσεως ενότητα και κινητοποίησιν ουδέποτε εγνώρισε η Ευρώπη, ώστε ευλόγως και δικαίως θα συμπεράνωμεν, ότι η ήττα του Ναζισμού σημαίνει ήττα της Ευρώπης”.

Σελ. 802: “Σταματώ στην ιστορικήν αλήθειαν, η οποία διδάσκει την ηθικήν ανωτερότητα του εθνικοσοσιαλισμού”.

Σελ. 803: “…Ο εθνικοσοσιαλισμός είναι κοσμοθεωρία διά “κυρίους” όχι διά δούλους. Είναι επίσης υπερεχόντων ανθρώπων δεν μπορώ να ανέχομαι τους δολοφόνους, ληστάς, βιαστάς, καταπιεστάς, παράσιτα, διαφθορείς, υπονομευτάς της ελεεινής Εβραΐλας να συκοφαντούν τους υπερόχους Εθνικοσοσιαλιστάς…”.

Σελ. 447: “…Ασφαλώς σιγά – σιγά αποκαθίσταται η αλήθεια, η προπαγάνδα υποχωρεί και θα ξημερώση η ημέρα, που θα κυματίσουν τη σημαία του Ναζισμού”.

Σελ. 853: “Οι μεραρχίες των SS μάχονται με απαράμιλλον ηρωισμόν”.

Σελ. 869: “Η Λευκή Φυλή το 1945 υπέστη την μεγαλυτέραν καταστροφήν της ιστορίας της. Ο επικός αγών της Χιτλερικής Γερμανίας δια την κυριαρχίαν των Αρίων ετελείωσε, δίχως Νίκην”.

Σελ. 871: “XAΪΝΡΙΧ ΧΙΜΜΛΕΡ (1900-1945): Ανώτατος Αρχηγός των SS… τα στοιχεία και τα επιχειρήματα επιβεβαιώνουν το υψηλόν ήθος του Ανδρός, ο οποίος ενώ ηδύνατο αυθημερόν με μιαν διαταγήν του να θανατώση όλους τους Εβραίους, αυτός προετίμησε να τους εκτοπίση από την Ευρώπην ώστε να απαλλάξη την Ηπειρον της Λευκής Φυλής από τους εξωευρωπαίους σημίτας.

Τα SS μάλιστα τα μάχιμα SS (Waffen SS) υπήρξαν οι ιππόται της συγχρόνου εποχής, ακατάβλητοι πολεμισταί εξ όλων των χωρών της Ευρώπης, οι οποίοι εθυσίασαν την ζωήν, στο ιδανικόν μιας Νέας Τάξεως, δια τους πολιτισμένους λαούς. Δυστυχώς διά την ανθρωπότητα ηττήθησαν… Πάντες υποδείγματα πίστεως, πειθαρχίας και μαχητικότητος, υπέρ των ιδεωδών του Εθνικοσοσιαλισμού. Η παράστασίς των εξέφραζε το μεγαλείον του χαρακτήρος των, με συνέπεια στις τάξεις των SS να συγκαταλέγεται το εκλεκτότερον μέρος της Αρίας Φυλής”.

Σελ. 881: “ΑΔΟΛΦΟΣ ΧΙΤΛΕΡ (1889-1945): O τραγικός ηγέτης του Τρίτου Γερμανικού Ράιχ είναι ασφαλώς η εντυπωσιακωτέρα αρχηγική μορφή της νεωτέρας εποχής. Η ιστορία της ανθρωπότητος θα καταλογίση στον Αδόλφον Χίτλερ τα εξής:

  1. Δεν απήλλαξε, ενώ ηδύνατο, την Ευρώπην από τους Εβραίους.
  2. Δεν εχρησιμοποίησε τα ειδικά χημικά όπλα, που μόνον η Γερμανία διέθετε, διά να νικήση. Εξ αιτίας της ήττης της Γερμανίας τότε, κινδυνεύει η Λευκή Φυλή και η Ευρώπη τώρα. Θα έλθη ημέρα, κατά την οποίαν οι Ευρωπαίοι θα κυριαρχήσουν ή θα καταστραφούν. Και στας δύο περιπτώσεις θα αναγνωρίσουν ότι ο Χίτλερ είχε δίκαιον…”.

Σελ. 885: “ΙΩΣΗΦ ΓΚΑΙΜΠΕΛΣ (1897-1945): Ενα από τα φωτεινότερα πνεύματα του αιώνος. Φιλόσοφος, αγωνιστής και βαθύς γνώστης της ψυχολογίας του πλήθους ενίκησε, εις όλα τα πεδία μάχης τον εβραιομπολσεβικισμόν και ηγήθη του ολοκληρωτικού πολέμου της πατρίδος του”.

 

Σχετικά θέματα

Απόψεις