Κοινωνία

Πανεπιστήμιο Αθήνας: Αδιανότητες εικόνες – Πλημμύρισαν αμφιθέατρα και διάδρομοι σε σχολές

Πλημμυρισμένα αμφιθέατρα και διάδρομοι είναι η εικόνα αυτή την ώρα σε αρκετές σχολές του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου και του Πανεπιστημίου Δυτικής Αθήνας.    

Tο παραπάνω βίντεο είναι από τους διαδρόμους της Φιλοσοφικής του ΕΚΠΑ. Όπως σημειώνουν οι φοιτητές, «για να φτάσουμε στη σχολή μας πρέπει να στοιβαχτούμε σαν σαρδέλες στο λεωφορείο και με την πρώτη βροχή πρέπει να κολυμπάμε στους διαδρόμους για να κυκλοφορήσουμε σε αυτήν! Θέλουμε να γίνουμε φοιτητές όπως μας αξίζει! Θέλουμε αμφιθέατρα ανοιχτά και ζωντανά με μέτρα προστασίας. Θέλουμε τις σπουδές αναβαθμισμένες με καθηγητές, σύγχρονες υποδομές και εξοπλισμό. Όλοι οι φοιτητές της Φιλοσοφικής στην Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Τετάρτη 20/10 στις 12.00 στην 313! Συζητάμε και οργανωνόμαστε για τις σπουδές που έχουμε ανάγκη».

Στο βίντεο που ακολουθεί, οι καθαρίστριες του Φυσικού του ΕΚΠΑ βρίσκονται σε απόγνωση! «Είμαστε μόνο δύο τι να πρωτοκάνουμε, απολυμάνσεις ή να μαζεύουμε τα νερά;».

 

Σκηνές που θυμίζουν περισσότερο πισίνα παρά τον κεντρικό διάδρομο του ΠΑΔΑ αντίκρισαν σήμερα το πρωί οι φοιτητές. Μια μπόρα ήταν αρκετή για να πλημμυρίσει ο κεντρικός διάδρομος του ιδρύματος στην Πανεπιστημιούπολη 1 (πρώην ΤΕΙ Αθήνας).

Άλλη μια απόδειξη ότι δυο χρόνια η κυβέρνηση και οι πρυτανικές αρχές όχι μόνο δεν πήραν τα απαραίτητα μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό, αλλά και κανένα άλλο μέτρο για τη συντήρηση και επισκευή των υποδομών του ιδρύματος.

 

 

Με την πρώτη βροχή το αμφιθέατρο του 1ου έτους του Φυσικού ΕΚΠΑ πλημμύρισε…

Απο 902.gr

(Επισκέψεις: 1.173 φορές, όπου 1 ημερήσιες)
Ημεροδρόμος

Ημεροδρόμος

Send this to a friend