Διεθνή

Κάθε 1000 στόχοι 100 Παλαιστίνιοι νεκροί

Η δολοφονική δράση του ισραηλινού κράτους δεν έχει τέλος. Η ισραηλινή στρατιωτική μηχανή έχει σκοτώσει, μέχρι την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές, πάνω από 100 Παλαιστίνιους. Ίσως τώρα να σκοτώνουν έναν ακόμα Παλαιστίνιο.

Η απανθρωπιά των εγκληματιών βρίσκει τις λέξεις στις προκλητικές δηλώσεις του πρωθυπουργού του Ισραήλ, Μπενιαμίν Νετανιάχου, ο οποίος είπε, σήμερα, με υπερηφάνεια πως ο στρατός του έχει πλήξει 1000 στόχους σε τέσσερις μέρες και υπάρχουν κι άλλοι. Αύριο είναι η πέμπτη μέρα αεροπορικών επιδρομών του Ισραήλ. Κάθε 1000 στόχοι και 100 Παλαιστίνιοι νεκροί…  Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ ισχυρίστηκε (σωστά) ότι δεν βλέπει κάποια διεθνή πίεση, οπότε θα συνεχιστούν οι επιχειρήσεις, και δεν απέκλεισε την χερσαία επίθεση.

παλαιστίνη 1

Από την άλλη πλευρά, στην μαρτυρική Παλαιστίνη υπάρχει πένθος και οργή. Η Χαμάς έχει εκτοξεύσει δεκάδες ρουκέτες. Το ένοπλο σκέλος της παλαιστινιακής οργάνωσης Χαμάς προειδοποίησε πως έχει στόχο το διεθνές Μπεν Γκουριόν του Τελ Αβίβ.

Ακόμα και ο ΟΗΕ …κατάλαβε πως τα πράγματα είναι «ανησυχητικά» για τους Παλαιστίνιους! Η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ εκτίμησε πως ο μεγάλος αριθμός αμάχων που έχασαν τη ζωή τους δείχνει ότι το Ισραήλ παραβιάζει ανθρώπινα δικαιώματα! Μεγάλη ανακάλυψη! Πάντως, η Ύπατη Αρμοστής του ΟΗΕ για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου, Ναβί Πιλάι, δεν ξέχασε να «καλέσει» και τις δύο πλευρές (!) «να σέβονται τα δικαιώματα των αμάχων».

Mε πληροφορίες από: ΑΠΕ-ΜΠΕ, liberation.fr

(Επισκέψεις: 11 φορές, όπου 1 ημερήσιες)
Ημεροδρόμος

Ημεροδρόμος

Send this to a friend