Κοινωνία

Νεκρός από ηλεκτροπληξία εργαζόμενος του ΔΕΔΔΗΕ

Θανατηφόρο εργατικό ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 27 Ιούλη στη Σύρο, με θύμα έναν 35χρονο μόνιμο υπάλληλο του Διαχειριστή Ενέργειας Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ).

Συγκεκριμένα ο άτυχος εργαζόμενος, έχασε τη ζωή του στο πλαίσιο αποκατάστασης βλάβης σε στύλο του Δικτύου Χαμηλής Τάσης.

Ο 35χρονος, ενώ βρισκόταν πάνω σε στύλο ηλεκτροδότησης στην περιοχή του Μέγα Γιαλού, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, «χτυπήθηκε» από το ρεύμα και υπέστη ηλεκτροπληξία.

Ο εργαζόμενος ήταν στο σημείο μαζί με συνάδελφο του, ο οποίος βρισκόταν στο έδαφος, εκτελώντας εργασίες επιδιόρθωσης βλάβης που είχε προκληθεί. Ο 35χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Σύρου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου του, διερευνώνται από τις τοπικές αρχές.

Σε ανακοίνωση της, η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ αναφέρει ότι «η νέα απώλεια, ανεβάζει κι άλλο τον αριθμό των εργατικών δυστυχημάτων και τον μακρύ κατάλογο των εργαζομένων στον Όμιλο ΔΕΗ που έχασαν τη ζωή τους στους χώρους εργασίας».

Ανακοίνωση ΔΕΔΔΗΕ για το εργατικό δυστύχημα:

“Ο ΔΕΔΔΗΕ εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη του για το τραγικό ατύχημα που συνέβη σήμερα, Παρασκευή 27 Ιουλίου 2018, στη Σύρο και στοίχισε τη ζωή σε εργαζόμενό του.

Το τραγικό ατύχημα συνέβη κατά τη διάρκεια αποκατάστασης βλάβης σε στύλο του Δικτύου Χαμηλής Τάσης. Η διερεύνηση για τα ακριβή αίτια του θανατηφόρου ατυχήματος έχει ήδη ξεκινήσει.

Η Διοίκηση και τα στελέχη του ΔΕΔΔΗΕ εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια και την αμέριστη συμπαράστασή τους προς την οικογένεια του εκλιπόντος, στην οποία θα παρασχεθεί κάθε δυνατή στήριξη.”

(Επισκέψεις: 233 φορές, όπου 1 ημερήσιες)

Σχετικά Άρθρα

Ημεροδρόμος

Ημεροδρόμος

Send this to a friend