Κοινωνία

“Το Cape Ray είναι δίπλα μας”

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η εξουδετέρωση των χημικών της Συρίας 100 χιλιόμετρα δυτικά της Κρήτης, με τα συνοδευτικά-παραπλέοντα πολεμικά και εμπορικά πλοία να προδίδουν το στίγμα τους και τις κινήσεις τους σύμφωνα με τα όσα γίνονται γνωστά από το “Κουτί της Πανδώρας”. Κοντά τους και πλοίο ανεφοδιασμού.
 
 
Το Cape Ray μπορεί να είναι κοντά στην Πελοπόννησο
 
Τους φόβους ότι το Cape Ray μπορεί να είναι κοντά στην Πελοπόννησο εξέφρασε για ακόμη μία φορά, με την ευχή να ακουστούν, ο καθηγητής-υπεύθυνος του Τμήματος Διαχείρισης Τοξικών στο Πολυτεχνείο Κρήτης Βαγγέλης Γιδαράκος, αναφέροντας ότι οι αντιδράσεις επεκτείνονται και σε άλλες περιοχές της χώρας.
 
Στην Πελοπόννησο φορείς και πολίτες ξεκίνησαν τις κινητοποιήσεις διαμαρτυρόμενοι για τα όσα συμβαίνουν μέσα στη γειτονιά μας.
 
Θ. Μικρούτσικος: «Συντελείται ένα έγκλημα σε βάρος μας»
 
 
«Στη χώρα μας συντελείται ένα έγκλημα μεγαλύτερο από όσα έχουν συμβεί μέχρι σήμερα, καθώς δημιουργεί και δεδομένα που μπορεί στο μέλλον να λειτουργήσουν σε βάρος της ανθρωπότητας», είπε μιλώντας στο Ράδιο 9,84 και στον Γιώργο Σαχίνη ο κορυφαίος συνθέτης Θάνος Μικρούτσικος.
 
 
Καταφέρθηκε κατά της κυβέρνησης για την πολιτική της και κατά των Ευρωπαίων πολιτικών για τις αποφάσεις τους. «Δεν τους ενδιαφέρει αν κάτι δεν πάει καλά στην κοιτίδα της ανθρωπότητας», είπε.
 
 
Δεκαήμερο, εντωμεταξύ, κινητοποιήσεων, αρχής γενομένης από το Σάββατο, ξεκινά το Παγκρήτιο Συντονιστικό στα Χανιά, με πρώτη κινητοποίηση τον αποκλεισμό της Βάσης στη Σούδα.
 
Τι αναφέρει το “Κουτί της Πανδώρας”
Αναλυτικά στο “Κουτί της Πανδώρας” αναφέρεται σήμερα:
Επιβεβαιώνεται πλήρως η αποκάλυψη του koutipandoras.gr, ότι η θέση του CAPE RAY, του πλοίου-φαντάσματος πάνω στο οποίο καταστρέφονται τα χημικά της Συρίας, προδίδεται από τον εντοπισμό των συνοδευτικών της επιχείρησης πλοίων.
Σύμφωνα με τις νέες πληροφορίες, γίνεται πλέον φανερό πως η – απόρρητη – τοποθεσία του πλοίου του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ, πάνω στο οποίο γίνεται η υδρόλυση των χημικών της Συρίας, βρίσκεται περίπου 100 χιλιόμετρα δυτικά της Κισσάμου.
Το koutipandoras.gr είχε αρχικά αποκαλύψει την ύπαρξη ενός σταθμευμένου τάνκερ, του SN Federica, δυτικά της Κισσάμου, το οποίο παρέμενε σε αδράνεια για πολλές μέρες, καθώς επρόκειτο για πλοίο ανεφοδιασμού. Ακόμη, σύμφωνα με γερμανικές πηγές, το γερμανικό πολεμικό Schleswig-Holstein είχε αναλάβει τη συνοδεία του Cape Ray, ωστόσο και αυτό είχε κλειστές τις επικοινωνίες για να αποφευχθεί ο εντοπισμός του. Το koutipandoras.gr το είχε εντοπίσει, ως αγνώστου ταυτότητος γερμανικό στρατιωτικό πλοίο, για λίγα λεπτά της ώρας, χωρίς ωστόσο να καταστεί δυνατή η ταυτοποίησή του. Μέχρι και σήμερα, το σήμα που εξέπεμπε το Schleswig-Holstein παρέπεμπε σε πλοιάριο της αστυνομίας στη βόρεια Γερμανία. Ήταν, δηλαδή, σήμα παραπλάνησης.
Τα σημερινά δεδομένα, όμως, φέρνουν την επιβεβαίωση της έρευνας. Αυτή τη στιγμή, το τάνκερ του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ, Oiler 195, το οποίο χθες εμφανίστηκε να πλέει προς το σημείο του SN Federica, αφού είχε παραλάβει κάποιου είδους φορτίο ανοιχτά της Σικελίας, φαίνεται να πλέει παράλληλα και πολύ κοντά στο “αληθινό” Schleswig-Holstein, το οποίο βρίσκεται νότια του SN Federica και έχει ενεργοποιήσει τις επικοινωνίες για να δεχτεί ανεφοδιασμό από το Oiler 195.
 
Αναδημοσίευση από neakriti.gr
 
(Επισκέψεις: 8 φορές, όπου 1 ημερήσιες)
Ημεροδρόμος

Ημεροδρόμος

Send this to a friend