Κοινωνία

Νέα Φιλαδέλφεια: Κινητοποίηση για το πλημμυρισμένο σχολείο και όχι μόνο

Μόλις συγκεντρώθηκαν οι μαθητές, ο δήμαρχος Ν. Φιλαδέλφειας - Ν. Χαλκηδόνας, Γιάννης Βούρος, έφυγε από το δημαρχείο...

Με αιτήματα την άμεση λήψη μέτρων για να μην πνίγονται μέσα στα ίδια τους τα σχολεία, την άμεση αποκατάσταση των ζημιών, αλλά και να μη γίνουν οι συγχωνεύσεις τμημάτων, η Συντονιστική Επιτροπή Μαθητών Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας πραγματοποιεί κινητοποίηση στο Δημαρχείο της Ν. Φιλαδέλφειας.

Ήδη έξω από το Δημαρχείο έχουν συγκεντρωθεί οι μαθητές του 1ου Γυμνασίου και του 1ου Λυκείου, στο σχολείο των οποίων καταγράφτηκαν οι εικόνες ντροπής με τη γέφυρα που έστησαν για να βγουν από τα πλημμυρισμένα κοντέινερ που έχουν για τάξεις.

«Οι σημερινές εικόνες από ένα σχολείο που απέχει λίγα μόνο χιλιόμετρα από το κέντρο της Αθήνας αποδεικνύουν ότι δεν είναι τυχαία γεγονότα. Είναι οι εγκληματικές επιλογές που μας αφήνουν απροστάτευτους», αναφέρει η Συντονιστική Επιτροπή Μαθητών Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας.

Να σημειωθεί ότι μόλις συγκεντρώθηκαν οι μαθητές, ο δήμαρχος Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας, Γιάννης Βούρος, έφυγε από το Δημαρχείο…

Στην κινητοποίηση παραβρίσκονται αντιπροσωπεία της Ένωσης Γονέων Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας με επικεφαλής τον Νίκο Σερετάκη, μέλος του ΔΣ της Ένωσης και Δημοτικό Σύμβουλο με την «Λαϊκή Συσπείρωση». 

 
 
(Επισκέψεις: 336 φορές, όπου 1 ημερήσιες)

Σχετικά Άρθρα

Ημεροδρόμος

Ημεροδρόμος

Send this to a friend