Διεθνή

Ναζιστής θα καταπολεμά τις διακρίσεις στην ΕΕ!

 

O κύριος Ούντο  Βόινγκτ είναι ναζιστής και δεν το κρύβει. Ο κύριος Ούντο  Βόινγκτ είναι εκλεγμένος ευρωβουλευτής με το ναζιστικό γερμανικό κόμμα NPD, που έλαβε 1% στις προηγούμενες ευρωεκλογές.

udo_voigt

Ο κύριος Ούντο Βόινγκτ  είναι φίλος της Χρυσής Αυγής.  Το κόμμα του κυρίου Ούντο Βόινγκτ διοργανώνει εκδηλώσεις για τον Χίτλερ. Τον Μάιο του 2005, σε εκδήλωση του NPD για την ήττα του Χίτλερ, συμμετείχαν και στελέχη της Χρυσής Αυγής. Το 2010 τα δύο ναζιστικά κόμματα «ψυχράθηκαν», γιατί το NPD διοργάνωσε συγκέντρωση, στο ελληνικό προξενείο στο Ντίσελντορφ, με σύνθημα «Γερμανικά χρήματα για γερμανικές επιχειρήσεις, καμιά οικονομική βοήθεια στην Ελλάδα». Παρ’ όλα αυτά  το (ναζιστικό) αίμα νερό δεν γίνεται και οι σχέσεις των δύο κομμάτων είναι υπαρκτές, αλλά όχι δημόσιες  (Δ. Ψαρράς, Εφημερίδα των Συντακτών, 11/02/13). 

Ο κύριος Ούντο Βόιγκντ είχε αποκαλέσει πριν δέκα χρόνια τον Χίτλερ «μεγάλο άνδρα του γερμανικού κράτους». Ο κύριος Ούγκο Βόινγκτ είναι, πλέον, μέλος της Επιτροπής Ελευθεριών των Πολιτών του ευρωκοινοβουλίου, δηλαδή θα είναι υπεύθυνος για τα ανθρώπινα δικαιώματα με στόχο την καταπολέμηση των διακρίσεων!

Βρήκαμε δύο αφίσες του κόμματος του που αποδεικνύουν πως θα κάνει καλή δουλειά… Λίγες λέξεις γερμανικά να ξέρει κανείς, καταλαβαίνει…

 npd1

npd 2

(Επισκέψεις: 18 φορές, όπου 1 ημερήσιες)
Ημεροδρόμος

Ημεροδρόμος

Send this to a friend