Βιντεοθήκη Κοινωνία Πολιτική

Mπαλασκο-αθλιότητες: Θα περάσει «ωραία» στη φυλακή, είναι όμορφος

Αδιανόητη δήλωση του τύπου που κυκλοφορεί στα κανάλια σαν συνδικαλιστής της αστυνομίας

Ο Σταύρος Μπαλάσκας, που κυκλοφορεί στα κανάλια με την ιδιότητα του συνδικαλιστή της αστυνομίας, κατάφερε να ξεπεράσει τον εαυτό του, μιλώντας για τη σύλληψη αστυφύλακα που κατηγορείται για 11 ληστείες.

Με ύφος και τρόπο Μπαλάσκα υποστήριξε,  μιλώντας το πρωί στον ANT1, ότι πήρε και τηλέφωνο και ρώτησε για την εξωτερική εμφάνιση (!) του συγκεκριμένου αστυνομικού. Στη συνέχεια προχώρησε σε αυτό το σχόλιο: «Όταν είσαι όμορφος και αστυνομικός, θα περάσεις πολύ όμορφα στη φυλακή»!

 

Ο Μπαλάσκας δεν είχε πρόβλημα να επαναλάβει τα σχόλια του και στην επόμενη τηλεοπτική εμφάνιση, αυτή τη φορά στον ΣΚΑΪ. «Θα περάσει όμορφα στη φυλακή, γιατί υπάρχουν άγραφοι νόμοι στις φυλακές. Ίσως δεν θα έπρεπε να υπάρχουν μέσα στη δημοκρατία μας, δυστυχώς όμως παγκοσμίως υπάρχουν για τους παιδεραστές και για τους ληστές αστυνομικούς. Δεν είναι δικό μου θέμα», ισχυρίστηκε.  Ο Σταύρος Μπαλάσκας ισχυρίστηκε ότι είναι κατά τέτοιων πράξεων λέγοντας: «Η τακτική αυτή που ακολουθείται στις φυλακές είναι γεγονός. Για οποιονδήποτε βρώμικο και βρωμιάρη αστυνομικό μπαίνει στη φυλακή έχουμε επεισόδια, βιασμών και ξυλοδαρμών, τα κατακρίνουμε αλλά δυστυχώς συμβαίνει».

 
 
(Επισκέψεις: 2.831 φορές, όπου 1 ημερήσιες)

Σχετικά Άρθρα

Ημεροδρόμος

Ημεροδρόμος

Send this to a friend