Βιντεοθήκη Κοινωνία

Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος: Μας προετοίμαζαν για τον κορωνοϊό μέσω του Αστερίξ!

Ο τύπος που θα δείτε στο βίντεο είναι Μητροπολίτης στην Κύπρο.

Είναι αυτός που υποστηρίζει (βίντεο εδώ):  

«Εάν μάθουμε τα παιδιά μας από τώρα, με τις μάσκες, θα γίνει μια κοινωνία μετά από 20 χρόνια, δαιμόνων! Όχι ανθρώπων! Δαιμόνων! (…) Η γνώμη μου είναι εύρετε τρόπο τα παιδιά σας να μην βάλουν ποτέ τους μάσκα! Αυτή είναι η γνώμη μου. Υπεύθυνα σας το λέω! Είναι προτιμότερο να μείνουνε, λίγα χρόνια, λίγους μήνες χωρίς τα γράμματα».

Είναι ο ίδιος που έχει δηλώσει (βίντεο εδώ):

«… ιδιαιτέρως αμαρτίες που είναι σχετικές με την πίστη, με τη μαγεία, με τις σαρκικές αμαρτίες τις αφύσικες, ιδιαιτέρως τις εντός κι εκτός γάμου. Και τέταρτη οι εκτρώσεις. Αυτές οι τέσσερις ομάδες αμαρτιών οδήγησαν και οδηγούν στον κορωνοϊό ή κατά άλλους κορωναϊό».

Πρόκειται για τον Μητροπολίτη Μόρφου Νεόφυτο.

Ο «άγιος» αυτός άνθρωπος, κρατώντας στα χέρια ένα τεύχος του Αστερίξ, προσπάθησε να αποκαλύψει (!) ότι κάποιοι προετοίμαζαν τις μάζες για τον κορωνοϊό. Διάβασε, μάλιστα, και αποσπάσματα από το κόμικ. «Είναι μια απόδειξη ότι δεν είμαστε συνωμοσιολόγοι», είπε.  

Το παραλήρημα του τύπου που, μιλά ως εκπρόσωπος της εκκλησίας, δεν περιγράφεται, οπότε δείτε (όσο αντέχετε) το βίντεο μετά το 1.48′.30”. 

Υ.Γ: Προτείνουμε ο Μητροπολίτης να στείλει το τεύχος του Αστερίξ στην Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδας που βρίσκεται ολόκληρη σε καραντίνα. 

(Επισκέψεις: 25.110 φορές, όπου 1 ημερήσιες)

Σχετικά Άρθρα

Ημεροδρόμος

Ημεροδρόμος

Send this to a friend