Με τη σύμφωνη γνώμη Ανακριτριας και Εισαγγελέα προφυλακιζεται ως ύποπτος διάπραξης νέων αδικημάτων ο 53χρονος Αρχιφύλακας της ΕΛΑΣ κατηγορούμενος μεταξύ άλλων για βιασμό 14χρονης αθλήτριας του. Ο κατηγορούμενος θα οδηγηθεί στις φυλακές 

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα stonisi.gr, η απολογία του αστυνομικού διήρκησε επτά ολόκληρες ώρες και ολοκληρώθηκε στις 6 το απόγευμα της Τρίτης.

Λόγω της έντασης, της αγωνίας και της συναισθηματικής φόρτισης η μητέρα του ανήλικου παιδιού λιποθύμησε, καθώς παρέμενε όλες αυτές τις ώρες έξω από τα δικαστήρια. Άμεσα ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ και ασθενοφόρο παρέλαβε την γυναίκα λίγα λεπτά αργότερα.

Την Δευτέρα δόθηκε εντολή να γίνει γνωστό το όνομα του 53χρονου και να δημοσιοποιηθούν φωτογραφίες, μετά από σχετική διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Μυτιλήνης. Μετά τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του, κλήθηκε άλλη μια κοπέλα την οποία επίσης προπονούσε, ενώ δεν αποκλείεται να ανοίξουν και άλλα στόματα, όπως αναφέρει η ΕΡΤ.

Παράλληλα ελέγχεται το προφίλ του σε κοινωνικά δίκτυα, καθώς και τα ηλεκτρονικά του αποτυπώματα, προκειμένου να διαπιστωθεί με ποιες κοπέλες συνομιλούσε.