Βιντεοθήκη Κοινωνία

Κρήτη: Άθλια και βίαιη συμπεριφορά σεκιουριτά σε πολίτη σε υποκατάστημα του ΔΕΔΔΗΕ

Αδιανόητη και άθλια συμπεριφορά σεκιουριτά το πρωί της Πέμπτης στο υποκατάστημα του ΔΕΔΔΗΕ στην περιοχή Τσαλικάκι στο Ηράκλειο Κρήτης, σύμφωνα με το βίντεο που δημοσιεύει το neakriti.gr.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ένας άνδρας επιχείρησε να μπει στα γραφεία για ένα θέμα που ήθελε να τακτοποιήσει χωρίς προηγουμένως να έχει κλείσει ραντεβού. Ο υπάλληλος ιδιωτικής εταιρείας φύλαξης απάντησε ότι δεν επιτρέπεται να εισέλθει στο χώρο. Στο βίντεο απεικονίζεται η βίαιη συμπεριφορά του σεκιούριτά:

Σε ανακοίνωση του για το περιστατικό ο ΔΕΔΔΗΕ υποστηρίζει:

«Με αφορμή διαπληκτισμό που σημειώθηκε χθες μεταξύ υπαλλήλου συνεργαζόμενης εταιρείας παροχής υπηρεσιών ασφάλειας στο πρακτορείο της περιοχής Ηρακλείου Κρήτης και πολίτη, ο ΔΕΔΔΗΕ διευκρινίζει ότι καταδικάζει τέτοιου είδους συμπεριφορές και υπενθυμίζει ότι από την πρώτη στιγμή της εξάπλωσης του ιού Covid-19 στη χώρα μας, έθεσε ως ύψιστη προτεραιότητα την προστασία της Δημόσιας Υγείας, παρέχοντας το μεγαλύτερο μέρος των υπηρεσιών του ηλεκτρονικά και τηλεφωνικά.

Για τον εξαιρετικά περιορισμένο αριθμό υπηρεσιών που απαιτείται η φυσική παρουσία του πελάτη – όπως για παράδειγμα υπηρεσίες που η παροχή τους προϋποθέτει ταυτοποίηση ή/και την υπογραφή σύμβασης σύνδεσης – ο ΔΕΔΔΗΕ δέχεται το κοινό μόνο κατόπιν προγραμματισμένου ραντεβού στα υποκαταστήματα των περιοχών του πανελλαδικά, μετά από τηλεφωνική επικοινωνία.

Ο ΔΕΔΔΗΕ εκφράζει τη λύπη του για το ατυχές συμβάν στο πρακτορείο του Ηρακλείου, ενώ διερευνά εάν τηρήθηκε η ορθή συμπεριφορά του υπαλλήλου φύλαξης προς τον πολίτη».

 
(Επισκέψεις: 832 φορές, όπου 1 ημερήσιες)

Σχετικά Άρθρα

Ημεροδρόμος

Ημεροδρόμος

Send this to a friend