Κοινωνία Πολιτική

Κορωνο-πάρτι στη ΓΑΔΑ – Παρέμβαση Εισαγγελέα

Την παρέμβαση της εισαγγελίας πρωτοδικών Αθηνών προκάλεσε το κορωνο-πάρτι που φέρεται ότι έγινε στην ΓΑΔΑ εν μέσω κορωνοϊού. Η αποκάλυψη έγινε μέσα από μία δημοσίευση φωτογραφίας στα social media. Η προϊσταμένη της Εισαγγελίας έδωσε εντολή για την διενέργεια έρευνας προκειμένου να διερευνηθεί η βασιμότητα των δημοσιευμάτων για το επίμαχο πάρτι εν μέσω πανδημίας και μάλιστα από αστυνομικούς και σε θετική περίπτωση να εξεταστεί αν έχουν παραβιαστεί τα μέτρα κατά της πανδημίας.

Στη φωτογραφία που δημοσιεύτηκε εμφανίζονται 6 αστυνομικοί με πολιτικά, χωρίς μάσκες και χωρίς μέτρα ασφαλείας, να πίνουν ουίσκι και βότκα. Όλα αυτά συνέβησαν μέσα στα γραφεία της γραμματείας, πριν από 4 με 5 ημέρες.

κορονοπάρτι, ΓΑΔΑ

Την εικόνα ανήρτησαν οι ίδιοι οι αστυνομικοί στο διαδίκτυο, προκαλώντας αντιδράσεις, καθώς οι αστυνομικοί έχουν αναλάβει να επιτηρούν με ελέγχους τους πολίτες αν τηρούν τα μέτρα για τον κορωνοϊό σε ολόκληρη τη χώρα. Για το περιστατικό έχει ήδη διαταχθεί από την ΕΛ.ΑΣ. Ένορκη Διοικητική Εξέταση. Aπό ethnos.gr

(Επισκέψεις: 855 φορές, όπου 1 ημερήσιες)

Σχετικά Άρθρα

Ημεροδρόμος

Ημεροδρόμος

Send this to a friend