Αθλητισμός

Λάθος ξεκίνημα, κύριε Κοντονή…

Λάθος ξεκίνημα, κ. Υφυπουργέ Αθλητισμού.

Εμείς , εδώ στον «Ημεροδρόμο», προσπαθήσαμε με δύο τρία σημειώματα να σας πούμε κάποια πράγματα. Παραδείγματος χάριν, μην ασχολείστε με τις ΠΑΕ, δεν παράγουν αθλητισμό, είναι επιχειρήσεις.

Ήταν λάθος να ξεκινήσετε διάλογο με τα αφεντικά αυτών των ομάδων, ένα διάλογο που δεν θα οδηγήσει πουθενά.

Ο επαγγελματικός αθλητισμός, και κυρίως το ποδόσφαιρο, στηρίζονται στη βία και τη νοθεία. Πρόσφατα είναι τα γεγονότα σε Τούμπα και Αίγυπτο με δεκάδες νεκρούς. Η δε Le Monde δημοσίευσε λίστα που αφορά δισεκατομμύρια δολάρια, που πέρασαν σε λογαριασμούς στην Ελβετία. Φοροδιαφυγή και ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Τριάντα έξη χρόνια, ένας λαός με τεράστια οικονομικά προβλήματα, είμαστε υποχρεωμένοι να κουβαλάμε στην πλάτη μας και τα επαγγελματικά αθλήματα (ποδόσφαιρο και μπάσκετ), εν γνώσει των μέχρι σήμερα αθλητικών ηγεσιών, ότι δεν παράγουν αθλητισμό, αλλά μόνο προβλήματα.

Κύριε υφυπουργέ, ασχοληθείτε με τον πραγματικό αθλητισμό, ο οποίος στην ουσία είναι διαλυμένος. Αν μπορείτε να ξεπεράσετε το πολιτικό κόστος, σταματήστε αυτή τη μάστιγα που λέγεται επαγγελματικό ποδόσφαιρο, επαγγελματικός αθλητισμός. Επαναφέρετε τον ερασιτεχνισμό, άλλη λύση δεν υπάρχει, μην χάνετε τον χρόνο σας .

(Visited 2 times, 1 visits today)
Ημεροδρόμος

Ημεροδρόμος

Send this to a friend