Και «μορφωμένος» και (κυρίως) «Έλληνας»!

ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ Πολιτική • 24 Μαρτίου 2017

     Τι είναι το 50% των νέων της Ελλάδας που είναι άνεργοι; Τι είναι το 1,5 εκατομμύριο των ανθρώπων που πετάχτηκαν στην ανεργία τα χρόνια των μνημονίων; «Τεμπελχανάδες» είναι! Που τρέχουν στις «γεμάτες καφετέριες»…  

    Τι είναι οι Έλληνες δάσκαλοι; «Μπολσεβίκοι» είναι. «Μαρξιστογενείς» είναι. Μικρόβια της γενιάς του Πολυτεχνείου είναι. Αλλά πού θα πάει, θα έρθει η ώρα τους. Θα απολυθούν! 

      Τι θέλετε; Ψωμί θέλετε; Δουλειά θέλετε; Σύνταξη θέλετε; Βούτυρο θέλετε; Αν ήσασταν Έλληνες, ρε, αυτό θα έπρεπε να θέλετε: «Περισσότερα κανόνια»!   

    Είσαι Ελληνίδα μωρή εσύ; Κι εσύ ρε κοπρίτη Έλληνας είσαι; Για να ξέρετε: «Ελληνίδα» θα γίνεις όταν δεις το Χριστό …φαντάρο! Κι εσύ κοπρίτη για να γίνεις Έλληνας θα τρως μια κλωτσιά στα 18 σου και βρίσκεσαι «στα σύνορα».  

   Φυσικά υπ-άνθρωπος είναι ο ναζισταράς που τα λέει αυτά. Οπότε καμία έκπληξη.  Καμία επίσης έκπληξη να ακούς τον αρχηγό των «εγέρθουτου», των ούγκανων και των «Καιάδων» να αποκαλεί «αμόρφωτους» τους Έλληνες.  Ναι, ρε, είσαστε αμόρφωτοι! «Εγέρθουτου»! Ουγκ! 

  Απολαύστε τα τώρα όλα αυτά και σε άπταιστα ναζιστοχρυσαυγίτικα. Το βίντεο που ακολουθεί είναι από το jailgoldendawn.com

  

Ετικέττες: , , ,

Διαφήμιση

Τα σχόλια δεν είναι διαθέσιμα

Άποστολή άρθρου μέσο Email