Πολιτική

«Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη» (το βίντεο είναι της κυβέρνησης!)

Δείτε το βίντεο της κυβέρνησης για τα εργασιακά, το οποίο ξεκινά με εικόνες κρεάτων και μιας μηχανής του κιμά. Παράλληλα, δηλώνεται …μεγαλοπρεπώς (οι εικόνες είναι από το βίντεο):

«Οι εργαζόμενοι δεν είμαστε ένα κομμάτι κρέας να μας διαχειρίζονται όπως θέλουν».

Δείτε στο βίντεο τις δηλώσεις της υπουργού Εργασίας, Εφ. Αχτσιόγλου, και γενικά το χαρούμενο και ελπιδοφόρο κλίμα
Το επόμενο βήμα είναι απλά να κοιτάξετε, να κοιτάξουμε τις ζωές μας στα εργασιακά (για όσους έχουν δουλειά), τη ζωή το διπλανού μας, της μεγάλης πλειοψηφίας των εργαζομένων

Ας σημειώσουμε επίσης ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, που έβγαλε το βίντεο, κυβερνά στην Ελλάδα. Άρα – ως κυβέρνηση – έχει την ευθύνη ευθύνης που της αναλογεί για τα εργασιακά στην Ελλάδα.   

 Στην Ελλάδα όπου σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του ΕΦΚΑ, το 1/3 των εργαζομένων της χώρας, συνολικά 613.119 άτομα, δουλεύουν με συμβάσεις μερικής απασχόλησης με καθαρές αποδοχές 328,26 ευρώ.

 Στην Ελλάδα όπου σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του Πληροφοριακού Συστήματος «ΕΡΓΑΝΗ», από το σύνολο των νέων θέσεων εργασίας που δημιουργήθηκαν το 2017, το 54,87% ήταν μερικής απασχόλησης.

— Στην Ελλάδα όπου σύμφωνα με επίσημα τα στοιχεία του ΕΦΚΑ, υπήρξαν μειώσεις σε όλες τις κατηγορίες των μισθών, των εργαζομένων του ιδιωτικού τομέα για τον Φεβρουάριο του 2018, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο μήνα του 2017, ο Τσίπρας υπόσχεται επιστροφή στην «κανονικότητα»!

Στην Ελλάδα που σχεδόν τέσσερις στους δέκα εργαζομένους επιβιώνουν με μισθούς πείνας κάτω των 700 ευρώ, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του ΙΝΕ – ΓΣΣΕ.

Στην Ελλάδα που μόλις το 35% των εργαζομένων καλύπτεται από συλλογικές συμβάσεις, σύμφωνα με τα στοιχεία της Συνομοσπονδίας Ευρωπαϊκών Συνδικάτων.

Δεκάδες τα στοιχεία που περιγράφουν την αληθινή εικόνα και ακόμα πιο αποδεικτή η ίδια η πραγματικότητα

Μην ξεχάσουμε (σε περίπτωση που δεν ολοκληρώσατε το βίντεο) να σας πούμε ότι κλείνει με τον γνωστό τρόπο:

«Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη». 

Ο εμπαιγμός και η υποκρισία σε όλο τους το μεγαλείο…

(Επισκέψεις: 961 φορές, όπου 1 ημερήσιες)

Σχετικά Άρθρα

Ημεροδρόμος

Ημεροδρόμος

Send this to a friend