Βιντεοθήκη Πολιτική

«Η Ελλάδα πρέπει να κατοικείται μόνο από Έλληνες»

«Εγώ ήξερα ότι τα στρατόπεδα είναι για τον ελληνικό στρατό, δεν ήξερα ότι πρέπει να τα παραδώσουμε στους λαθροεισβολείς! Και βέβαια πού; Μερικά χιλιόμετρα μακριά από το κέντρο της Καβάλας! Εμείς ως Ελληνική Λύση είμαστε ξεκάθαροι: Αυτοί οι άνθρωποι που έρχονται παρανόμως στον τόπο μας είναι λαθροεισβολείς και πρέπει να πάνε σε ακατοίκητα νησιά!». 

Είναι λόγια εκείνου  που «τα πολύ ναζιστικά» δεν του αρέσουν, του Βελόπουλου, ο οποίος επανέλαβε από την Καβάλα την ιδέα του να πάνε οι πρόσφυγες και οι μετανάστες σε ξερονήσια, ακατοίκητα. 

Στο βίντεο στη συνέχεια θα δείτε τον Βελόπουλο σε ένα ντελίριο ρατσισμού και ξεκάθαρου φασισμού: 

  • «Η Ελλάδα πρέπει να κατοικείται μόνο από Έλληνες, να είναι ανεκτική αλλά να μην κοιτάμε τους ξένους, πρώτα τους Έλληνες».
  • «Σε λίγο καιρό δεν θα υπάρχουν Καβαλιώτες, θα υπάρχουν Χασάνηδες και Ιμπραήμηδες!
  • Οι δημοσιογράφοι κάνετε ένα εγκληματικό λάθος στα ελληνικα σας. Δεν είναι προσφυγικό, είναι λαθροεισβολείς! Δεν είναι πρόσφυγες, είναι λαθροεισβολείς. Δεν έχουν νομιμοποιητικά έγγραφα, τα πετάνε, τα καίνε οι ίδιοι και κρατάνε μόνο το iPhone! Αν πάμε μέσα τώρα θα δείτε ότι όλοι έχουν ένα iPhone. Πού το βρήκαν το iPhone οι φτωχοί δεν κατάλαβα! Ένα iPhone κάνει 1300 €, ο Έλληνας δεν έχει iPhone, έχει κάτι άλλο Άρα πρέπει να κοιτάμε πρώτα τον Έλληνα και μετά οποιονδήποτε άλλον. Αυτό που λέει η ΝΔ είναι πολυπολιτισμός, ζήτω οι ξένοι. Εμείς λέμε ζήτω οι Έλληνες.”
(Επισκέψεις: 477 φορές, όπου 10 ημερήσιες)

Σχετικά Άρθρα

Ημεροδρόμος

Ημεροδρόμος

Send this to a friend