Διεθνή

Η νικήτρια της Eurovision σε φεστιβάλ ναζιστών. Αναμενόμενο!

Όταν η Τζαμάλα από την Ουκρανία τραγούδησε,στη Eurovision, ένα μοιρολόι για τους Τατάρους συνεργάτες των ναζί, τότε διάφοροι άρχισαν να λένε: «Ένα τραγουδάκι ήταν»… Η Τζαμάλα, λοιπόν, με το «τραγουδάκι» της, συμμετείχε σε φεστιβάλ ναζιστών στην Ουκρανία. Συγκεκριμένα, συμμετείχε στο φεστιβάλ Banderstadt, στο Λουτσκ, που γίνεται στη μνήμη του Στεπάν Μπαντέρα, Ουκρανού εθνικιστή ο οποίος ήταν συνεργάτης των ναζί.

Δείτε το βίντεο από τη γερμανική έκδοση του Russia today, όπου υπάρχουν μηνύματα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά και φωτογραφίες από ένα φεστιβάλ που τιμά το ναζισμό. 

Μια χαρακτηριστική ανάρτηση από αυτές του βίντεο: 

nazi 1

Όπως αναφέρεται το φεστιβάλ «Banderstadt» είναι προς τιμήν του ναζί Στέφαν Μπαντέρα. «Είναι ένα φεστιβάλ που λαμβάνει χώρα στην Ουκρανία, στην όμορφη πόλη Λουτσκ και δεν υπάρχουν λόγοι για να μην πάμε» σχολίασε, η Τζαμάλα, όπως σημειώνεται σε σχετικό ρεπορτάζ της ιστοσελίδα τους τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1…. 

Διαβάστε το δημοσίευμα του «Ημεροδρόμου», την επόμενη μέρα του διαγωνισμού, με τίτλο  «Όταν και η Eurovision «ξεπλένει» τους νεοναζί της Ουκρανίας» (Του Ηλία Σκυλλάκου).

(Επισκέψεις: 169 φορές, όπου 1 ημερήσιες)

Σχετικά Άρθρα

Ημεροδρόμος

Ημεροδρόμος

Send this to a friend