Χωρίς κατηγορία

Γλυκά Νερά: Μοναδικός κατηγορούμενος ο γυναικοκτόνος, δεν προκύπτει συνεργός

Από τις άρσεις τηλεφωνικού και τραπεζικού απορρήτου, δεν προέκυψε στοιχείο που να επιτάσσει τη συμπληρωματική απολογία του κατηγορουμένου ή τη διενέργεια περαιτέρω έρευνας.

Ολοκληρώθηκε η κύρια ανάκριση για τη συγκλονιστική υπόθεση της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά από τον ήδη προφυλακισμένο στον Κορυδαλλό, γυναικοκτόνο Χαράλαμπο Αναγνωστόπουλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το CNN Greece, ο 12ος τακτικός ανακριτής μετά τη λήψη της απολογίας του κατηγορουμένου στα τέλη Ιουνίου και τη συγκέντρωση του υλικού της δικογραφίας, κάλεσε τον συνήγορο του 33χρονου πιλότου να υπογράψει το πέρας της ανακρίσεως.

Αυτό συνεπάγεται ότι από με τα μέχρι στιγμής συλλεγέντα στοιχεία δεν προκύπτει η εμπλοκή δεύτερου προσώπου ή συνεργού στην υπόθεση που σόκαρε την κοινή γνώμη τόσο για τη βιαιότητα του εγκλήματος όσο και για το «θέατρο» που έπαιζε επί ημέρες ο Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος, εμφανίζοντας εαυτόν ως τεθλιμμένο σύζυγο και απελπισμένο πατέρα της μικρής Λυδίας, με σκοπό την παραπλάνηση των διωκτικών αρχών. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, από τα τελευταία στοιχεία που ανέμενε ο ανακριτής από τις άρσεις τηλεφωνικού και τραπεζικού απορρήτου, δεν προέκυψε στοιχείο που να επιτάσσει τη συμπληρωματική απολογία του κατηγορουμένου ή τη διενέργεια περαιτέρω έρευνας.

Ειδικότερα, φέρεται να μην ήρθε έγγραφο σχετικά με τις κλήσεις που έγιναν εκείνη τη νύχτα, ενώ ούτε έγγραφο σχετικά με την κάμερα έφτασε στον ανακριτή, καθώς η εταιρία από την Κίνα δεν απάντησε ποτέ στο αίτημά του. Από την άρση του τραπεζικού απορρήτου φαίνεται επίσης πως έχουν προκύψει συναλλαγές χαμηλών ποσών στις κάρτες τόσο της 20χρονης Καρολάιν, όσο και του 33χρονου πιλότου, για τα έξοδα του σπιτιού.

Πλέον και μετά το πέρας της ανακρίσεως αναμένεται η ανάθεση της δικογραφίας σε εισαγγελέα που θα προτείνει την παραπομπή σε δίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

(Επισκέψεις: 33 φορές, όπου 1 ημερήσιες)

Σχετικά Άρθρα

Ημεροδρόμος

Ημεροδρόμος

Send this to a friend