Πολιτική

Εξοντωτική αγωγή του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη κατά της ιστοσελίδας aftodioikisi.gr – Ζητά μισό εκατ. ευρώ

Ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, προχώρησε σε αγωγή κατά της ενημερωτικής ιστοσελίδας aftodioikisi.gr, ζητώντας το εξοντωτικό ποσό των 500.000 ευρώ.

Όπως αναφέρει η aftodioikisi.gr «αφορμή στάθηκε αναδημοσίευση από την εφημερίδα “Πρώτο Θέμα” και την ιστοσελίδα protothema.gr, υπό τον τίτλο: «Μαρίνα Πατούλη: Ετοιμάζει αποκαλύψεις & για οικονομικές ατασθαλίες του συζύγου της».

Μάλιστα, όπως γράφει η aftodioikisi. gr «το αξιοπερίεργο είναι ότι, τουλάχιστον μέχρι στιγμής, ο Περιφερειάρχης Αττικής, δεν έχει προχωρήσει σε αντίστοιχες νομικές ενέργειες κατά της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» και της ιστοσελίδας protothema.gr, απ’ όπου, όπως προαναφέρθηκε, αναδημοσιεύθηκε το συγκεκριμένο θέμα. Δηλαδή, με άλλα λόγια ο περιφερειάρχης Αττικής, πλήττοντας ευθέως την ελευθερία του Τύπου, στοχοποιεί επιλεκτικά ένα ανεξάρτητο ΜΜΕ, επιχειρώντας αφενός να εκφοβίσει τους δημοσιογράφους του για να μην του ασκούν κριτική και αφετέρου να το εξαφανίσει από το χάρτη του Διαδικτύου, ζητώντας μέσω της αγωγής του, το εξωφρενικό ποσό των 500.000 ευρώ».

Ίσως, βεβαίως, σημειώνει η aftodioikisi. gr «με τα ποσά που διακινούνται , όπως καταγγέλλει σύσσωμη η αντιπολίτευση και οι εργαζόμενοι, μέσω “φωτογραφικών”  διαγωνισμών στην Περιφέρεια Αττικής (βλ. rapid test, μάσκες, πασχαλινοί λαγοί κλπ), τα 500.000 ευρώ να θεωρούνται «ψίχουλα» για τον κύριο Πατούλη. Σε κάθε περίπτωση, η aftodioikisi.gr έχει ήδη απαντήσει στον κύριο Πατούλη μέσω εξωδίκου. Και θα απαντήσει με τον ίδιο και ακόμη πιο αναλυτικό, τρόπο, επικαλούμενη, μεταξύ άλλων, μαρτυρίες πολιτικών της κεντρικής πολιτικής σκηνής και της Αυτοδιοίκησης, δημοσιογράφων, εργαζόμενων κλπ,  και ενώπιον της  Δικαιοσύνης στην αγωγή φίμωσης που της έχει ασκήσει ο κύριος Πατούλης».

Όλο το δημοσίευμα της aftodioikisi. gr για την εξοντωτική αγωγή Πατούλη εδώ

(Επισκέψεις: 1.113 φορές, όπου 1 ημερήσιες)

Σχετικά Άρθρα

Ημεροδρόμος

Ημεροδρόμος

Send this to a friend