Βιντεοθήκη Διεθνή

Έτσι φυλάνε τους Μακρόν τους (3 ΒΙΝΤΕΟ)

Βίντεο που αποτυπώνουν το όργιο καταστολής των γαλλικών δυνάμεων ασφαλείας έρχονται το φως της δημοσιότητας. Οι καταγγελίες διαδηλωτών, δημοσιογράφων, φωτορεπόρτερ για την πρωτοφανή βία των γαλλικών δυνάμεων καταστολής απέναντι στα «Κίτρινα Γιλέκα», κατά την διάρκεια των κινητοποιήσεων του Σαββάτου, δείχνουν το πιο αποκρουστικό, το πιο σκληρό πρόσωπο της καταστολής του αστικού κράτους. 

Ο «Ημεροδρόμος» αναδημοσιεύει τρία από τα βίντεο που δόθηκαν στην δημοσιότητα. 

Στο πρώτο βίντεο ένας διαδηλωτής, στέκεται με σηκωμένα χέρια απέναντι στις αστυνομικές δυνάμεις. Κάποιοι από τους αστυνομικούς σηκώνουν το όπλο και σημαδεύουν. Πατούν την σκανδάλη και χτυπούν τον διαδηλωτή με πλαστικές σφαίρες.

Σε δεύτερο βίντεο άνδρες της γαλλικής χωροφυλακής σηκώνουν το αναπηρικό καρότσι ενός άνδρα με αναπηρία και τον μεταφέρουν βίαια στο πεζοδρόμιο. Όμως δεν αρκούνται σε αυτό, στην συνέχεια ανατρέπουν το καρότσι και τον ρίχνουν στο έδαφος…

Στο τρίτο βίντεο, που δίνει στη δημοσιότητα το Russian Today, αστυνομικοί – ένας εκ των οποίων πρέπει να είναι ασφαλίτης αν κρίνει κανείς από τη αμφίεση του και τη «συνεργασία» με τον ένστολο αστυνομικό- σέρνουν βίαια μια γυναίκα, την οποία πρώτα έχουν πετάξει στο οδόστρωμα.

(Επισκέψεις: 1.252 φορές, όπου 1 ημερήσιες)

Σχετικά Άρθρα

Ημεροδρόμος

Ημεροδρόμος

Send this to a friend