Κοινωνία Πολιτισμός

«Έλα, μπαμπά, με συνέλαβαν γιατί έβλεπα το Τζόκερ»

Από το ethnos.gr

Γράμμα στο ethnos.gr έγραψε ένας γονέας ανηλίκου ο οποίος το Σάββατο πήγε με το παιδί του σε γνωστό σινεμά εμπορικού κέντρου στο Μαρούσι για να δει την ταινία «Joker». Ο γονέας ήταν «παρών» όταν υπάλληλος του υπουργείου Πολιτισμού μαζί με δύο αστυνομικούς μπήκαν στην αίθουσα όπου προβαλλόταν η ταινία, διέκοψαν την προβολή της, άναψαν τα φώτα και έβγαλαν έξω τους ανηλίκους. 

Όπως περιγράφει στο γράμμα του στο ethnos.gr ο γονέας, αμέσως οι αστυνομικοί ζήτησαν από τα παιδιά να τηλεφωνήσουν στους γονείς τους και να τους ενημερώσουν ότι συνελήφθησαν και πως πρέπει να οδηγηθούν στο Α.Τ. της περιοχής τους! Αμέσως εκείνα, σύμφωνα με τον γονέα, άρχισαν να τηλεφωνούν, λέγοντας: «Μπαμπά, με συνέλαβαν αστυνομικοί, θα μας πάνε στην Αστυνομία» κ.λπ. 

Έξω από την κινηματογραφική αίθουσα επικράτησε πανικός. Οι αστυνομικοί μαζί με τους γονείς που βρίσκονταν εκεί προσπαθούσαν να βρουν τρόπο για να μεταφερθούν τα παιδιά στο Α.Τ. της περιοχής. Τότε, σύμφωνα με τον καταγγέλλοντα, ειπώθηκε ότι τα παιδιά θα μεταφέρονταν στο Α.Τ. με κλούβες. Κάποιοι αντέδρασαν και έτσι οι μαθητές πήγαν με τα περιπολικά και άλλοι συνοδεία των γονέων τους. Στο αστυνομικό τμήμα, όμως, συνεχίστηκε το δράμα τους. Και αυτό γιατί άλλοι έμειναν στην αυλή του Α.Τ. και άλλοι ήταν μέσα ανάμεσα σε κρατούμενους και περίμεναν για περίπου έξι ώρες. 

Το ethnos.gr εξασφάλισε το γράμμα ενός γονέα εξ αυτών που βίωσαν την περιπέτεια, και ο οποίος θέλει, βεβαίως, να διατηρήσει την ανωνυμία του. Τα στοιχεία του προφανώς και είναι στη διάθεση του site.

Πηγή: ethnos.gr 

(Επισκέψεις: 882 φορές, όπου 1 ημερήσιες)

Σχετικά Άρθρα

Ημεροδρόμος

Ημεροδρόμος

Send this to a friend