Κοινωνία Πολιτική

Εκεί στην ΕΑΑΣ, σταματήστε να ξεφτιλίζεστε! (του Παναγιώτη Κολέλη)

(από ΕφΣυν)

Πηγη: Παναγιώτης Κολέλης – ΕφΣυν

Θέλαμε να πιστεύουμε πως μετά την καταδίκη της νεοναζιστικής Χρυσής Αυγής, οι διάφοροι ακροδεξιοί θα επέστρεφαν στις τρύπες τους. Ωστόσο, αποδεικνύεται για μία ακόμη φορά πως μία δικαστική καταδίκη δεν αρκεί για να ξεμπερδεύουμε μαζί τους. Χρειάζεται διαρκής επαγρύπνηση και αγώνας ενάντια στο σύστημα που τους γεννά, τους θρέφει και τους επιτρέπει να χύνουν το ρατσιστικό τους δηλητήριο.

Η Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού (ΕΑΑΣ) είναι μία χαρακτηριστική τέτοια περίπτωση, που απ’ ότι φαίνεται θέλησε να συνεχίσει το έργο της «αγαπημένης» της Χρυσής Αυγής, με την οποία συζητούσε το 2014 για «κοινούς αγώνες» και «κοινά προγράμματα», όπως αποκάλυπτε σε ρεπορτάζ του ο Δημήτρης Ψαρράς στην Εφημερίδα των Συντακτών.

Ωστόσο, το μένος των εν λόγω κυρίων απέναντι στους κομμουνιστές είναι τόσο μεγάλο που, στην προσπάθειά τους να τους βλάψουν, προχώρησαν σε μία πράξη αυτογελοιοποίησης. Βλέποντας και το τελευταίο τους «στήριγμα», τον υποφυρερίσκο της Χρυσής Αυγής Χρήστο Παππά, να οδηγείται στη φυλακή, πίστεψαν –άκουσον άκουσον– λόγω του θεσμικά αναγνωρισμένου τους ρόλου, πως μπορούν να βάλουν στη φυλακή τον δημοσιογράφο Νίκο Μπογιόπουλο, μόνο και μόνο επειδή είναι κομμουνιστής.

Γιατί, στην πραγματικότητα, αυτός είναι ο λόγος της στοχοποίησής του, αφού δεν υπάρχει καμία «συκοφαντία» ούτε «ηθική βλάβη» όπως διατείνονται. Από πότε θεωρείται «συκοφαντία» και «ηθική βλάβη, άλλωστε, να λες και να γράφεις την αλήθεια, όπως έκανε ο Νίκος;

Συνεπώς, εκεί στην Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού, χαλαρώστε λίγο, χωνέψτε πως τα «φιλαράκια» σας μπήκαν στη φυλακή και σταματήστε να ξεφτιλίζεστε.

(Επισκέψεις: 2.436 φορές, όπου 1 ημερήσιες)

Σχετικά Άρθρα

Ημεροδρόμος

Ημεροδρόμος

Send this to a friend