Πολιτισμός

Εφυγε από τη ζωή ο τραγουδιστής Χρήστος Κυριαζής

Tην τελευταία του πνοή άφησε τα ξημερώματα ο τραγουδιστής Χρήστος Κυριαζής. Σύμφωνα με τις πληροφορίες έδινε μάχη με τον καρκίνο. Ήταν άρρωστος εδώ και μήνες, πέθανε ξημερώματα σπίτι του, δήλωσε ο επιστήθιος φίλος του, Μιχάλης Τσατσάκης. «Πολέμησε αλλά δεν τα κατάφερε», είπε. Στο πλευρό του τραγουδιστή μέχρι το τέλος ήταν και η σύζυγός του Σοφία.

Ο Χρήστος Κυριαζής γεννήθηκε το 1953 στον Πειραιά και μεγάλωσε στα Καμίνια. Ο πατέρας του εργαζόταν ως επιπλοποιός και λόγω της οικογενειακής παράδοσης κι εκείνος έμαθε τη τέχνη. Ποτέ όμως δεν έκρυψε την αγάπη του για τη μουσική. Στην διάρκεια της ζωής του το όνομά του συνδέθηκε και με την κατασκευή επίπλων.
Δημιουργός και μέλος του Συγκροτήματος «Πρόκες» (1972) και προηγουμένως, των Συγκροτημάτων «Mirabilis Zalapa» και «What a pity». Κατόπιν έφυγε για σπουδές στην Ιταλία. Όταν επέστρεψε, στράφηκε προς τη λαϊκή μουσική. Έβγαλε τους δίσκους «Μου θυμίζεις τη μάνα μου» (1992) «Επιτυχίες» (1994), «Η αγάπη είναι μία» (1994), “Χαμένος Νικητής” (1995), «Άλλο τί θέλω, άλλο τι μπορώ» (1997). Πηγή: real.gr

(Επισκέψεις: 1.056 φορές, όπου 1 ημερήσιες)
Ημεροδρόμος

Ημεροδρόμος

Send this to a friend