Διεθνή

Έφοδος ασφαλιτών στα γραφεία του Κομμουνιστικού Κόμματος Ουκρανίας

Το ακροδεξιό, φιλοναζιστικό καθεστώς της Ουκρανίας ξαναχτύπησε. Παραμονή της 9ης Μάη, μέρας της Αντιφασιστικής Νίκης των Λαών, άνδρες των μυστικών υπηρεσιών της Ουκρανικής κυβέρνησης εισέβαλαν στα γραφεία του Κομμουνιστικού Κόμματος της χώρας και έκαναν εφόδους στα σπίτια στελεχών του! 

Η Ουκρανική κυβέρνηση που με νόμους απαγόρευσε τα κομμουνιστικά σύμβολα και κόμματα. Που στήριξε του νεοναζί της Ουκρανίας, όταν έσφαζαν αθώους ανθρώπους στις 2 Μάη του 2014. Που έχει μετατρέψει σε κρατική ιδεολογία το υμνολόγιο των ουκρανικών SS, συνεχίζει με λύσσα να διώκει και να κυνηγά όποιον προασπίζεται την αλήθεια και αντιστέκεται στην παραχάραξη της ιστορίας. 

Άνδρες της Υπηρεσίας Ασφαλείας της Ουκρανίας πραγματοποίησαν έφοδο στα γραφεία του Κομμουνιστικού Κόμματος Ουκρανίας στο Κίεβο και σε σπίτια στελεχών του κόμματος, ανακοίνωσε το γραφείο Τύπου του ΚΚ Ουκρανίας.

Οι Ουκρανοί πράκτορες, δεν επέτρεπαν σε κανέναν την είσοδο στα γραφεία του κόμματος, ενώ από τους συνεργάτες του κόμματος που βρίσκονταν εντός των γραφείων πήραν τα κινητά τους τηλέφωνα και έτσι δεν υπάρχει καμία επικοινωνία μεταξύ τους.

Εκτός των άλλων, έρευνες πραγματοποιήθηκαν στο σπίτι του γενικού γραμματέα του ΚΚ Ουκρανίας Ποτρ Σιμονιένκο καθώς και στην οικία του γραμματέα της Κομσομόλ Ουκρανίας Μιχαήλ Κονονόβιτς στο Κίεβο.

Το ΚΚ Ουκρανίας με ανακοίνωση του, καταγγέλλει τις φασιστικές πρακτικές των ανδρών της Υπηρεσίας Ασφαλείας, υπογραμμίζοντας ότι συνιστούν απόδειξη ότι «ο φασισμός και ο ναζισμός έχουν αναχθεί από το κυβερνών καθεστώς σε κρατική πολιτική» και αποσκοπούν στο να ακυρώσουν τους εορτασμούς της Ημέρας της Νίκης της 9ης Μάη στην Ουκρανία.

Η Υπηρεσία Ασφαλείας της Ουκρανίας, σε μια προκλητική δήλωση της, εμπνευσμένη από την γκεμπελική προπαγάνδα, υποστήριξε  ότι πραγματοποιεί μια «σειρά νόμιμων ερευνών στο Κίεβο και στην περιφέρεια, ιδιαίτερα στους τόπους διαμονής ηγετικών στελεχών του Κομμουνιστικού Κόμματος στο πλαίσιο της υπόθεσης που σχετίζεται με ενέργειες οι οποίες αποσκοπούν στην κατάληψη της εξουσίας και σχετίζονται με την εσχάτη προδοσία»…

Μάλιστα ισχυρίστηκε ότι κατάφερε να «εντοπίσει μηχανισμό που διοργάνωνε με εντολή Ρώσων καθοδηγητών προπληρωμένες εκδηλώσεις διαμαρτυρίας που είχαν σκοπό την αποσταθεροποίηση της πολιτικο-κοινωνικής κατάστασης στην Ουκρανία και την ανατροπή του καθεστώτος».

 

 

(Επισκέψεις: 52 φορές, όπου 1 ημερήσιες)

Σχετικά Άρθρα

Ημεροδρόμος

Ημεροδρόμος

Send this to a friend