Μετά την ολοκλήρωση της σημερινής αγόρευσης από τον τελευταίο συνήγορο υπεράσπισης, η πρόεδρος του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης όρισε την ημερομηνία για την έκδοση απόφασης στη δίκη για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού.

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου κάθονται 12 οπαδοί του ΠΑΟΚ που δικάζονται για τη δολοφονία του Άλκη και τους τραυματισμούς των δύο φίλων του, το βράδυ της 1ης Φεβρουαρίου 2022, στην περιοχή Χαριλάου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes, η εισαγγελέας του ΜΟΔ ζήτησε να κηρυχθούν ένοχοι όλοι οι κατηγορούμενοι.

Αναλυτικά, η εισαγγελέας πρότεινε την ενοχή:

Του 1ου για ηθική αυτουργία στη δολοφονία του Άλκη , στις απόπειρες ανθρωποκτονίας των ΑΒ και ΔΚ, στη συνέργεια στην ανθρωποκτονία κατά συρροή, για συμπλοκή, για κατοχή αντικειμένου που μπορεί να προκαλέσει σωματικές βλάβες, για οπλοφορία.

Του 2ου για ανθρωποκτονία , απόπειρα ανθρωποκτονίας , συνεργεία σε απόπειρα ανθρωποκτονίας, συμπλοκή, κατοχή αντικειμένου που μπορεί να προκαλέσει σωματικές βλάβες, οπλοφορία και οπλοχρησία.

Του 3ου για ανθρωποκτονία , απόπειρα ανθρωποκτονίας , συνεργεία σε απόπειρα ανθρωποκτονίας, συμπλοκή, κατοχή αντικειμένου που μπορεί να προκαλέσει σωματικές βλάβες, οπλοφορία και οπλοχρησία.

Του 4ου για ανθρωποκτονία, απόπειρα ανθρωποκτονίας , συνεργεία σε απόπειρα ανθρωποκτονίας, συμπλοκή, κατοχή αντικειμένου που μπορεί να προκαλέσει σωματικές βλάβες, οπλοφορία και οπλοχρησία.

Του 5ου για ανθρωποκτονία, απόπειρα ανθρωποκτονίας , συνεργεία σε απόπειρα ανθρωποκτονίας, συμπλοκή, κατοχή αντικειμένου που μπορεί να προκαλέσει σωματικές βλάβες, οπλοφορία και οπλοχρησία.

Του 6ου για συνέργεια στην ανθρωποκτονία και στις δύο απόπειρες ανθρωποκτονίας , συμπλοκή και οπλοφορία.

Του 7ου για ανθρωποκτονία, απόπειρα ανθρωποκτονίας , συνεργεία σε απόπειρα ανθρωποκτονίας, συμπλοκή, κατοχή αντικειμένου που μπορεί να προκαλέσει σωματικές βλάβες, οπλοφορία και οπλοχρησία.

Του 8ου για συνέργεια στην ανθρωποκτονία και στις δύο απόπειρες ανθρωποκτονίας , συμπλοκή και οπλοφορία.

Του 9ου για ανθρωποκτονία, απόπειρα ανθρωποκτονίας , συνεργεία σε απόπειρα ανθρωποκτονίας, συμπλοκή, κατοχή αντικειμένου που μπορεί να προκαλέσει σωματικές βλάβες, οπλοφορία και οπλοχρησία.

Του 10ου για ανθρωποκτονία , απόπειρα ανθρωποκτονίας , απόπειρα ανθρωποκτονίας, συμπλοκή, κατοχή αντικειμένου που μπορεί να προκαλέσει σωματικές βλάβες, οπλοφορία και οπλοχρησία.

Του 11ου για ανθρωποκτονία, απόπειρα ανθρωποκτονίας , συνεργεία σε απόπειρα ανθρωποκτονίας, συμπλοκή, κατοχή αντικειμένου που μπορεί να προκαλέσει σωματικές βλάβες, οπλοφορία και οπλοχρησία.

Του 12ου για ανθρωποκτονία , απόπειρα ανθρωποκτονίας , συνεργεία σε απόπειρα ανθρωποκτονιας, συμπλοκή, κατοχή αντικειμένου που μπορεί να προκαλέσει σωματικές βλάβες, οπλοφορία και οπλοχρησία. Aπό real.gr