Κοινωνία Πολιτική

Διαμαρτυρία δημοσιογράφων της ΕΡΤ3 για δήλωση της Μ. Σπυράκη

Οι δημοσιογράφοι διαμαρτύρονται για δήλωση της εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ όπου ανέφερε ότι βόμβα μπήκε στον ΣΚΑΪ, όχι στην ΕΡΤ (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε καταγγελία προς το Πειθαρχικό Συμβούλιο και το Συμβούλιο Τιμής και Δεοντολογίας της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ) εναντίον της εκπροσώπου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Μαρίας Σπυράκη, προχώρησαν οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ 3, διαμαρτυρόμενοι για δήλωσή της στο πλαίσιο συζήτησης για τη βόμβα στο ΣΚΑΪ.

Οι δημοσιογράφοι του κρατικού καναλιού διαμαρτύρονται για μία αποστροφή του λόγου της Μαρίας Σπυράκη, όταν στο πλαίσιο της συζήτησης σε εκπομπή του ΣΚΑΪ ανέφερε πως «βόμβα μπήκε στον ΣΚΑΪ, όχι στην ΕΡΤ». Δημοσιογράφος από το πάνελ συμπλήρωσε «και να μην μπει ποτέ Παναγία μου», με την εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας να μην αντιδρά. 
 
Διαβάστε την καταγγελία των δημοσιογράφων της ΕΡΤ3:
«Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,
Στο παρακάτω βίντεο, από την εκπομπή «Αταίριαστοι» του Σκάι (17/12/2018), η εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ, Μαρία Σπυράκη λέει: “Βόμβα μπήκε στον Σκάι, όχι στην ΕΡΤ”. Αντιλαμβάνεται τι λέει; Αντιλαμβάνεται τι σημαίνει ηθική αυτουργία αν συμβεί κάτι στην ΕΡΤ;
Όταν ο δημοσιογράφος της λέει: «Και να μην μπει ποτέ Παναγία μου», δεν σχολιάζει και συνεχίζει απτόητη…
Συναδέλφισσες και συνάδελφοι, δεδομένου ότι η κ. Σπυράκη είναι και μέλος της ΕΣΗΕΜ-Θ, ζητούμε να εξετάσουν το θέμα τα όργανα της Ένωσης μας (ΔΣ, Πειθαρχικό καθώς και Συμβούλιο Τιμής και Δεοντολογίας)».
Παρακολουθήστε το επίμαχο βίντεο:
 

Πηγή: thepressproject.gr

(Επισκέψεις: 1.749 φορές, όπου 1 ημερήσιες)

Σχετικά Άρθρα

Ημεροδρόμος

Ημεροδρόμος

Send this to a friend