«Ταξίδι» από Κορυδαλλό – Βουλή, μετ επιστροφής, για τους Χρυσαυγίτες Μιχαλολιάκο, Παππά και Λαγό

 

Υπό αυστηρά μέτρα ασφαλείας μεταφέρονται σήμερα, Τετάρτη, από τις φυλακές Κορυδαλλού στη Βουλή οι προφυλακισμένοι φασίστες βουλευτές της Χρυσής Αυγής Ν. Μιχαλολιάκος, Χρ. Παππάς και Γ. Λαγός.

Οι τρεις βουλευτές της ΧΑ θα βρεθούν στις 12 το μεσημέρι ενώπιον της Ολομέλειας της Βουλής που θα αποφασίσει για το εισαγγελικό αίτημα της εκ νέου άρσης της ασυλίας τους για συμπληρωματικές κατηγορίες αναφορικά με την υπόθεση της σύστασης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης.

Ο Ν. Μιχαλολιάκος και ο Γ. Λαγός κατηγορούνται συμπληρωματικά για παράνομη οπλοκατοχή και ο Χρ. Παππάς για παράνομη οπλοκατοχή και κατοχή παράνομου αρχείου.

Εκτός των προφυλακισμένων βουλευτών, δικαίωμα τοποθέτησης έχουν και οι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι των κομμάτων. Σημειώνουμε πως από τις 8.30 το πρωί βρίσκονται μπροστά από το Βουλή, περίπου 200 υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής, οι οποίοι ζητούν την απελευθέρωση των ηγετικών στελεχών της ναζιστικής οργάνωσης.

Γίνεται αντιληπτό, για μια ακόμη φορά (σ.σ. βλέπε δικαστήρια Ευελπίδων, ΓΑΔΑ όταν συνελήφθησαν ο αρχηγός και ηγετικά στελέχη της οργάνωσης), η αναντιστοιχία που υπάρχει ανάμεσα στα ποσοστά της Χρυσής Αυγής και στη δυνατότητα που έχει να πείθει τον ελληνικό λαό και ακόμη περισσότερο όσους την ψήφισαν να συμμετάσχουν σε κινητοποιήσεις που η ίδια διοργανώνει.

Μέχρι στιγμής η Χρυσή Αυγή εμφανίζεται  ανίκανη για τέτοιου είδους «πολιτικές» παρεμβάσεις. Για το μόνο που δείχνει μια σχετική ικανότητα είναι όταν συγκροτεί τάγματα εφόδου για να επιτεθούν σε ανθρώπους και όταν μοιράζουν τρόφιμα (ενίοτε και χρήματα) σε πεινασμένους…

Διαφήμιση

Τα σχόλια δεν είναι διαθέσιμα

Άποστολή άρθρου μέσο Email