Κοινωνία Πολιτική

Άρον άρον μάζεψε τις βρωμιές κατά της οικογένειας Φύσσα ο Βελόπουλος

Μπούμερανγκ έγιναν οι βρωμιές κατά της οικογένειας του δολοφονημένου Παύλου Φύσσα που διακινούσε ο πρόεδρος της Ελλ. Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος που πλέον αναγκάστηκε άρον άρον να ανακαλέσει τα άθλια ψέματα μετά την επιστολή της Μάγδας Φύσσα προς τον πρόεδρο της Βουλής. (Ολόκληρη η επιστολή πιο κάτω)

Ο αρχηγός του ακροδεξιού μορφώματος Κυρ. Βελόπουλος ισχυριζόταν πως η οικογένεια Φύσσα έχει λάβει αποζημίωση από το Ελληνικό Δημόσιο ύψους 800.000 ευρώ για τη δολοφονία του Παύλου από τη ναζιστική εγκληματική οργάνωση Χρυσή Αυγή. Τον άθλιο αυτό ισχυρισμό διακινούσε μέσω του Τwitter και της εκπομπής του.

Η συκοφαντία αυτή είχε αρχικά διοχετευθεί σκοπίμως από υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής τη μέρα που εκδόθηκε η δικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών και συσχετίστηκε με απίστευτη χυδαιότητα από τα φασιστοειδή, με τις εικόνες πανηγυρισμού της Μάγδας Φύσσα.

Αυτήν την αθλιότητα μετέφερε ο Κ. Βελόπουλος στο Twitter στις 29 Απρίλη του 2021. Έγραψε:

«Το ότι είναι μισελληνικό το νεοελληνικό κράτος της ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΚΙΝΑΛ αποδεικνύεται εύκολα:

Γρηγορόπουλος: Αποζημίωση 252.000 ευρώ (σωστά).

Μάνα Φύσσα: Αποζημίωση 800.000 ευρώ (σωστά).

Μυρτώ: Αποζημίωση 0 ευρώ (έγκλημα). Πείτε μου κάνουμε λάθος;»

 
Το εμετικό tweetΤο εμετικό tweet

Η Μάγδα Φύσσα στέλνει επιστολή το γραφείο του προέδρου της Βουλής Κ. Τασούλα και επισημαίνει μεταξύ άλλων πως «θεωρούμε απαράδεκτο σαν οικογένεια του Παύλου να διακινούνται κατασκευασμένες πληροφορίες σε βάρος μας και δη από μέλη του Ελληνικού Κοινοβουλίου». Στη συνέχεια, όπως έγινε γνωστό, ο πρόεδρος της Βουλής επικοινώνησε με τον Βελόπουλο, ο οποίος αναγκάστηκε να αποσύρει τα επίμαχα tweet με τα οποία διακινούσε το ψεύδος περί αποζημίωσης της οικογένειας και παραδέχτηκε ότι η συγκεκριμένη «πληροφορία» ήταν ψευδής και ανυπόστατη. Επίσης ισχυρίστηκε ότι τις επίμαχες αναρτήσεις δεν τις έκανε ο ίδιος, αλλά οι διαχειριστές του λογαριασμού του.

Νεότερο tweet αναφέρει:

«Ως διαχειριστές του συγκεκριμένου λογαριασμού αναρτήσαμε προ μηνών ότι η οικογένεια Φύσσα έλαβε αποζημίωση από το ελληνικό δημόσιο, επισημαίνοντας μάλιστα ότι ορθώς έγινε γιατί το εδικαιούτο. Η συγκεκριμένη πληροφορία, που διακινείται στο διαδίκτυο, όμως δεν ισχύει. Το tweet αφαιρέθηκε». Επίσης πως «έγινε χρήση εκ παραδρομής του tweet ​από τον πρόεδρο Κυριάκο Βελόπουλο σε εκπομπή του προ μηνών, ο οποίος επεσήμανε ότι καλώς δόθηκε αποζημίωση, η αλήθεια όμως είναι ότι ουδέποτε αποζημιώθηκε από το δημόσιο. Η ανάρτηση έχει γίνει από τους διαχειριστές του».

 
Το νεότερο tweet του ΒελόπουλουΤο νεότερο tweet του Βελόπουλου

Αξίζει να σημειωθεί πως την ίδια αθλιότητα αναπαρήγαγε πριν μερικούς μήνες σε αθλητική εκπομπή ο γραφικός Ραφτόπουλος, ο οποίος είπε: «Γιατί να χαρεί η μάνα, επειδή θα πάει ο Ρουπακιάς μισό χρόνο φυλακή; Για τα 800 χιλιάρικα έγινε θέμα. Άλλων μάνες δεν πήραν λεφτά από το κράτος. Αν με σκοτώσει εμένα ένας δεξιός, δε θα πάρει 800 χιλιάρικα η μάνα μου».

Ολόκληρη η επιστολή της Μάγδας Φύσσα

Αξιότιμε κ. Πρόεδρε,

Απευθύνομαι σ’ εσάς και ζητώ την προστασία σας, γιατί ένα εκλεγμένο μέλος του Κοινοβουλίου, το οποίο μάλιστα έχει και τη θέση προέδρου κόμματος, διακινεί στον δημόσιο χώρο μια ψευδή πληροφορία που στρέφεται προσωπικά εναντίον μου και κατ’ επέκταση εναντίον της οικογένειάς μου.

Τις τελευταίες βδομάδες ο κ. Κυριάκος Βελόπουλος, πρόεδρος του κόμματος «Ελληνική Λύση», υποστηρίζει στις τηλεοπτικές του εκπομπές και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι δήθεν έχω λάβει «αποζημίωση» 800.000 ευρώ από το Ελληνικό Δημόσιο για τη δολοφονία του γιου μου.

Πρόκειται, βέβαια, για ένα χοντροκομμένο ψέμα. Αν και είναι αναφαίρετο δικαίωμα κάθε πολίτη να προσφύγει στη Δικαιοσύνη, η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε ασκήσει μέχρι σήμερα αγωγή αποζημίωσης ούτε έχουμε λάβει οποιαδήποτε αποζημίωση από το Ελληνικό Δημόσιο. Η «πληροφορία» αυτή διοχετεύθηκε σκοπίμως από υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής την ημέρα που εκδόθηκε η δικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων με την προφανή σκοπιμότητα να σκιαστεί αυτή η σημαντική δικαστική ετυμηγορία και να παρουσιαστώ εγώ ότι δήθεν πανηγυρίζω για την είσπραξη αυτού του ποσού και όχι για τη δικαίωση της θυσίας του Παύλου. Αλλά ακόμα και τότε, εκείνοι που διέπραξαν αυτή την αθλιότητα υποχρεώθηκαν σε αναδίπλωση και εξαφάνισαν από το διαδίκτυο τις σχετικές συκοφαντικές «πληροφορίες».

Και τώρα έρχεται ο αρχηγός ενός κόμματος της Βουλής να επαναλάβει τα ίδια. Ενδεικτικά, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Τwitter στις 29.4.2021 ο κ. Βελόπουλος έγραψε τα ακόλουθα:

«Το ότι είναι μισελληνικό το νεοελληνικό κράτος της ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΚΙΝΑΛ αποδεικνύεται εύκολα: Γρηγορόπουλος: Αποζημίωση 252.000 ευρώ (σωστά).

Μάνα Φύσσα: Αποζημίωση 800.000 ευρώ (σωστά). Μυρτώ: Αποζημίωση 0 ευρώ (έγκλημα). Πείτε μου κάνουμε λάθος;»

velopoulos_-_tweet

Από κάτω, οι ακόλουθοί του φέρονται να συμφωνούν κατά 96,2% ότι το κράτος είναι «μισελληνικό» γι’ αυτό τον λόγο. Την ανάρτηση αυτή αναπαρήγαγαν στη συνέχεια και οι βουλευτές του κόμματος στους δικούς τους λογαριασμούς. Τα ίδια επαναλήφθηκαν από τον κ. Βελόπουλο και στην προσωπική του τηλεοπτική εκπομπή στις 17.5.2021 στο 5:10.

Θεωρούμε απαράδεκτο σαν οικογένεια του Παύλου να διακινούνται κατασκευασμένες πληροφορίες σε βάρος μας και δη από μέλη του Ελληνικού Κοινοβουλίου. Σας καθιστούμε κοινωνό της αλήθειας και σας καλούμε να λάβετε κάθε δυνατό μέτρο προς αποτροπή περαιτέρω διάδοσης, εξασφαλίζοντας ότι οι ανωτέρω ψευδείς πληροφορίες σε βάρος μας, διακινούμενες από τον αρχηγό του κοινοβουλευτικού κόμματος «Ελληνική Λύση» δεν θα διαδοθούν εντός της Βουλής των Ελλήνων.

Σας ευχαριστώ πολύ για την προσοχή

Μάγδα Φύσσα.

Πηγη: 902

(Επισκέψεις: 4.014 φορές, όπου 1 ημερήσιες)

Σχετικά Άρθρα

Ημεροδρόμος

Ημεροδρόμος

Send this to a friend