Κοινωνία

Από τη «σοβαρότερη Χρυσή Αυγή» στο κόμμα Βελόπουλου που «σοβαρεύει»

Πορτοσάλτε: «Σοβαρεύει μέρα με τη μέρα το κόμμα της “Ελληνικής Λύσης”» (βίντεο) – «Λαγός» της ΝΔ ή απλά σκέτος Πορτοσάλτε; – Ας θυμηθούμε τι έλεγε και ο κύριος Μπάμπης Παπαδημητρίου, βουλευτής ΝΔ πλέον, για μια «σοβαρότερη Χρυσή Αυγή» (βίντεο)

Ο Πορτοσάλτε, αφού επισήμανε ότι έχει κοντραριστεί με τον Βελόπουλο για «την αθλιότητα με τις επιστολες του Ιησού», διευκρίνισε ότι λέει «ορισμένα πράγματα που μπορεί να μας χρησιμέψουν στο μέλλον».

Μάλιστα..

Ο Πορτοσάλτε, λοιπόν, μεταφέροντας εκτιμήσεις «ανθρώπων που παρακολουθούν σοβαρά τη Βουλή» ένιωσε την ανάγκη να πει ότι «σοβαρεύει» το κόμμα του Βελόπουλου.

Για τον Βελόπουλο λέει, τον ...συνομιλητή του Ιησού (για το θέμα αυτό τον κόντραρε ο Πορτοσάλτε, όπως είπε).

 
Για τον γνωστό Βελόπουλο λέει, αυτόν με τις ακροδεξιές θέσεις και τις ανορθολογικές κι επικίνδυνες μπαρούφες για τα εμβόλια και τον κορωνοϊό και όχι μόνο. Συμπέρασμα: Ο Βελόπουλος, λοιπόν, μπορεί να… «χρησιμέψει» στο μέλλον.
 
Με τις «ομορφιές» αυτές του «σοβαρού» Πορτοσάλτε δεν μπορεί να μην πάει το μυαλό σε εκείνα που έλεγε ο κύριος Μπάμπης Παπαδημητρίου, πριν γίνει βουλευτής της ΝΔ. Αναφερόμαστε στις ελπίδες για μια «σοβαρότερη Χρυσή Αυγή» η οποία θα μπορούσε να «υποστηρίξει μια συντηρητική συμμαχία».
 
Είναι φανερό πως και οι δύο αναζητούν«σοβαρότητα» και δεν θέλουν να παίζουν το ρόλο του «λαγού». Δείτε τις δηλώσεις τους μαζί. 
 

***

(Επισκέψεις: 2.985 φορές, όπου 1 ημερήσιες)

Σχετικά Άρθρα

Ημεροδρόμος

Ημεροδρόμος

Send this to a friend