Κοινωνία

Απέλυσαν μητέρα 3 παιδιών γιατί ζήτησε άδεια επειδή αρρώστησε – Αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει

Μητέρα τριών παιδιών παιδιών, στην Πάτρα, απολύθηκε γιατί αρρώστησε και ζήτησε άδεια. Η 50χρονη γυναίκα βρέθηκε σε απόγνωση και αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει από την ταράτσα του σπιτιού της, αλλά ευτυχώς την απέτρεψαν οι οικείοι της. Τα παραπάνω περιγράφει σε ρεπορτάζ του το patrastimes.gr.
 
Η γυναίκα που επί 10 ολόκληρα χρόνια εργαζόταν καθημερινά σε μεγάλη επιχείρηση της περιοχής, χωρίς να λαμβάνει άδειες και ρεπό, ένιωσε πρόσφατα πλήρη εξάντληση και απευθύνθηκε στους γιατρούς, οι οποίοι της χορήγησαν επείγουσα 15νθήμερη άδεια, για να συνέλθει.

Όπως σημειώνεται στο ρεπορτάζ του patrastimes.gr πολλά τα περιστατικά των καταγγελιών για μη χορήγηση αδειών και ρεπό από πολλές τοπικές επιχειρήσεις με την απειλή της απόλυσης«Το εργατικό κέντρο καλεί το σύνολο των εργαζόμενων της περιοχής, να τηρεί τα συμφωνηθέντα με τους εργοδότες και να μην επιτρέπει με τεχνάσματα των εργοδοτών να χάνει τα νόμιμα ρεπό και τις αδειές του, ξεκαθαρίζοντας ότι απαγορεύονται οι απολύσεις κατά την διάρκεια των αναρρωτικών αδειών και αμέσως μετά την επιστροφή του προσωπικού στα πόστα του», δήλωσε στο patrastimes.gr ο Βασίλης Παπασημακόπουλος, μέλος της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Πάτρας.

(Επισκέψεις: 1.966 φορές, όπου 1 ημερήσιες)

Σχετικά Άρθρα

Ημεροδρόμος

Ημεροδρόμος

Send this to a friend