Κοινωνία

Ανώτατος δικαστικός κατηγορείται για κατοχή ναρκωτικών

Δικογραφία σχηματίζεται σε τμήμα των νοτίων προαστίων σε βάρος ανώτατου δικαστικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, χθες το βράδυ σε δρόμο των νοτίων προαστίων κάτοικος της περιοχής ειδοποίησε την αστυνομία καθώς είδε τρεις νεαρούς να κινούνται ύποπτα.

Αμέσως στο σημείο έφθασε η ομάδα ΔΙΑΣ και πραγματοποίησε σωματικό έλεγχο στους τρεις νεαρούς βρίσκοντας στην κατοχή τους μικροποσότητα κοκαΐνης.

Στην ερώτηση των αστυνομικών από πού προμηθεύτηκαν τα ναρκωτικά, τους υπέδειξαν διαμέρισμα πολυκατοικίας που βρίσκεται σε κοντινό σημείο στο οποίο διαμένει ένας ανώτατος δικαστικός. Όταν οι αστυνομικοί χτύπησαν το κουδούνι και τον ρώτησαν αν γνωρίζει τους τρεις νεαρούς, αυτός απάντησε καταφατικά λέγοντάς τους μάλιστα: “Τι θέλετε από τα παιδιά; Δεν έχουν κάνει τίποτα…” καθώς εκείνη τη στιγμή δεν γνώριζε για την καταγγελία.

Οι αστυνομικοί τον οδήγησαν στο τμήμα και ενημέρωσαν τον αρμόδιο εισαγγελέα. Στη συνέχεια πραγματοποίησαν έρευνα στο διαμέρισμά του όπου ανακάλυψαν ένα μπουκαλάκι με υπολείμματα κοκαίνης. Μετά από αυτή την εξέλιξη κρατήθηκε στο Τμήμα και σε βάρος του σχηματίζεται δικογραφία.

Πηγή: real.gr

(Επισκέψεις: 1.063 φορές, όπου 1 ημερήσιες)

Σχετικά Άρθρα

Ημεροδρόμος

Ημεροδρόμος

Send this to a friend